Menu

Angst om uit eten te gaan

Uit eten gaan met vrienden of familie is doorgaans iets leuks. Toch zijn er veel mensen die alleen bij de gedachte al bang worden.

Word jij dagen, misschien weken van tevoren al zenuwachtig voor een etentje? Ben je verlegen als je uit eten gaat, bang dat er stiltes vallen? Of zie je al helemaal voor je dat iemand je iets vraagt en alle mensen aan tafel ineens naar je zitten te kijken, stil wachtend op je antwoord?

Schaam je je, of ben je bang dat je zult knoeien, of plotseling naar het toilet zult moeten waardoor mensen zich aan je storen, of je zelfs nakijken als je wegloopt? Er zijn zoveel redenen te bedenken waarom een etentje in plaats van een gezellige en ontspannende aangelegenheid te zijn, juist een grote hoeveelheid stress kan opleveren die alle plezier al bij voorbaat wegneemt.

Deze sessie Angst om uit eten te gaan helpt je deze angsten eenvoudig te overwinnen. Dankzij deze sessie krijg je het vertrouwen in jezelf terug en voel je je op je gemak, zelfs in situaties waarin je je eerder ongemakkelijk voelde.

Voortaan ben je weer ontspannen voor en tijdens een etentje en kun je genieten van het eten en het gezelschap waarmee je bent.

Doe nu de sessie Angst om uit eten te gaan en geniet weer van een etentje buiten de deur.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Angst om uit eten te gaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten