Menu

Bang om iets mis te lopen

Ben je ooit samen met vrienden geweest terwijl je je afvroeg of het met andere vrienden leuker is? Check je regelmatig je social media-updates en e-mails en heb je weleens het gevoel dat je móet kijken, omdat je anders iets mist?

Kijk of luister je meerdere keren per dag naar het nieuws, bijvoorbeeld op nieuws-websites, omdat je anders het gevoel hebt iets belangrijks te missen?

In de onderling en nauw verbonden wereld van vandaag de dag is het gemakkelijk om een angst te ontwikkelen iets mis te lopen wanneer je zo gemakkelijk kunt zien wat anderen van plan zijn en wat er allemaal gebeurt.

Daardoor kan het leven van anderen vaak veel spannend en leuker lijken in vergelijking tot je eigen saaie leven. En dat kan ertoe leiden dat je bang wordt om bijvoorbeeld dingen mis te lopen, waardoor je elke uitnodiging voor een feestje maar accepteert, zelfs als je doodmoe bent.

Of dat je contstant het nieuws bekijkt op je telefoon, of dat je de hele dag door je e-mails of social media updates checkt.

Het opvallende hieraan is dat velen van ons zich op de een of andere manier zo voelen en gedragen. We hebben allemaal weleens het gevoel dat we iets mis dreigen te lopen. Maar wanneer deze angst teveel beslag legt op je tijd en emotionele toestand, dan kan dit verschrikkelijke gevolgen hebben voor je geluk en resultaten.

Het positieve gevoel van het nu-moment wordt verwaarloosd en daardoor ben je eigenlijk nooit meer tevreden bent met wat je nu hebt of doet. Je kunt zelfs jaloers en afgunstig worden in plaats van enthousiast en tevreden. En het kan je zelfrespect verwoesten, omdat je het gevoel kunt krijgen dat er iets mis is met je. Daarbij heeft het een negatief effect op je concentratiespanne, die steeds korter wordt.

Het goede nieuws is dat angst om iets te missen iets is dat we begrijpen. Het is een gebruikelijke combinatie van gedachten en gevoelens die je in een vicieuze cirkel gevangen houden.

En omdat we het patroon kunnen zien, kunnen we hypnose gebruiken om je gedachtepatronen terug te brengen naar een nieuwsgierige, enthousiaste benadering van het leven.

Je leert snel te stoppen met focussen op wat je misschien mist en in plaats daarvan voldoening vinden in het huidige moment.

De behoefte om jezelf te vergelijken met anderen zal wegsmelten en je zult ophouden je kostbare tijd weg te dromen door te fantaseren over het plezier van iemand anders of andere situaties.

De sessie Bang om iets mis te lopen helpt je jouw zorgen weg te nemen, waardoor je je veel rustiger en kalmer gaat voelen.

Je realiseert je nog steeds wel dat er van alles in de wereld om je heen gebeurt, maar je bent verlost en vrij van het dwangmatige gevoel dat je van alles moet doen, om te voorkomen dat je anders dingen misloopt.

Het interesseert je gewoon wat minder, waardoor je op een normale, gezonde manier met andere mensen, situaties en jezelf om zult gaan.

Uiteindelijk zul je al snel in staat zijn om het leven op een nieuwe manier te benaderen. En dat betekent dat je kansen kunt omarmen en het beste uit elke situatie kunt halen in plaats van constant te klagen over wat je niet hebt, of wat je mogelijk misliep of mis dreigt te lopen.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Bang om iets mis te lopen luistert zul je merken dat:

  • Je meer aandacht krijgt voor het huidige moment
  • Je meer gaat genieten van je ervaring in het nu
  • Je meer tevreden en meer waardering hebt voor wat je nu hebt, of waar je nu ben
  • Je meer ruimte krijgt voor mentale rust en stilte

Download nu Bang om iets mis te lopen en word gelukkiger in je dagelijkse leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1794 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bang om iets mis te lopen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten