Menu

Mensenschuwheid

Als je last hebt van mensenschuwheid kan het zijn dat je daardoor ‘moeilijk’ geworden bent in de omgang met mensen. Ook kan het gebeuren dat je dichtklapt als je aangesproken wordt door iemand en je het liefst op dat moment zou willen vluchten.

Vind je het onprettig om mensen om je heen te hebben, vooral als het onbekenden zijn? Vermijd je zoveel mogelijk gelegenheden waar mensen bij elkaar komen, omdat dit gevoelens als angst, ongenoegen, irritatie en meer kan triggeren?

Als je een vorm van mensenschuwheid hebt, kan dit leiden tot stress en problemen binnen je relatie en uiteindelijk eenzaamheid. En dat terwijl mensenschuwheid snel opgelost kan worden.

Mensen zijn van nature ‘groepsdieren’ en hebben sociaal contact nodig om goed te kunnen blijven functioneren in het leven. Deze sessie Mensenschuwheid geeft je de controle over jezelf en je gevoel terug zodra je mensen om je heen hebt.

Angst wordt omgezet in positieve gevoelens bij meer of minder mensen om je heen. Je voelt je diep ontspannen, kalm, zelfverzekerd en lekker en reageert op een leuke manier naar deze mensen. Je gaat genieten van mensen om je heen, waardoor je bijeenkomsten, een beurs, een concert of bijvoorbeeld een avondje uit weer leuk gaat vinden.

Download nu de sessie Mensenschuwheid en ontwikkel snel een positief gevoel bij meer of minder mensen om je heen.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mensenschuwheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten