Menu

Niet bang voor bijen en wespen

Gaat je hartslag al omhoog en krijg je zwetende handen bij het horen zoemen van een bij of wesp? Is ‘s zomers buiten zijn een marteling voor je, omdat je constant bang bent dat je gestoken wordt, of met je blote voeten op een bij of wesp trapt?

Bezorgdheid over insecten die je kunnen steken is op zich heel normaal. Bijen- en wespensteken zijn pijnlijk en kunnen door allergische reacties zelfs medische hulp vereisen.

Dus op zich is het verstandig om situaties te vermijden waarin je risico’s loopt door stekende insecten. En wapperen met je handen om je hoofd als er een bij of wesp in je buurt komt, kan er juist voor zorgen dat het dier bang wordt en toeslaat.

Wat moet je dan wel doen? Wat als je angst zo groot en irrationeel is geworden, dat je nauwelijks naar buiten durft als er mogelijk bijen of wespen zijn?

Het begint bij het besef dat het probleem niet zozeer in de bijen of wespen zit, want die zijn er altijd geweest en mensen leven al eeuwenlang zonder problemen samen met deze insecten. Ja, er worden wel eens mensen gestoken, wat natuurlijk niet leuk is, maar over het algemeen kunnen mensen, bijen en wespen prima naast elkaar bestaan.

Het echte probleem is paniek. Het overweldigende gevoel van angst, dat toeslaat wanneer er dreiging ontstaat. En in het geval van een fobie of angst, hoeft de trigger niet eens direct te maken te hebben met waar je bang voor bent.

In het geval van bijen en wespen, is er inderdaad een element van dreiging dat je gestoken ZOU KUNNEN worden. Maar wanneer je objectief kijkt en in aanmerking neemt hoe klein de werkelijke kans op een steek is, dan is al snel duidelijk dat de angst buitenproportioneel is.

Met de sessie Niet bang voor bijen en wespen zul je al snel merken dat je herinneringen aan eerdere negatieve ervaringen met bijen en/of wespen veranderen en dat het mentale plaatje dat je bij deze dieren hebt getransformeerd is. Bijen en wespen zullen je niet langer in hun greep houden en de overmatige bezorgdheid dat je gestoken zou kunnen worden is er niet meer.

Zonder dat je het in de gaten hebt, verdwijnt je complete bijen- en wespenangst en vergeet je er gewoon aan te denken. En de eerstvolgende zomer ga je weer vrij en ontspannen naar buiten, om te genieten van wandelingen, picknicks, zwemmen, of gewoon lekker in je tuin of op je balkon zitten.

Download Niet bang voor bijen en wespen en bevrijd jezelf van de irrationele angst voor bijen en wespen, zodat je weer ontspannen buiten kunt zijn.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet bang voor bijen en wespen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten