Menu

Vrij van angst na een inbraak

Je komt thuis en de deur staat open… binnen ligt alles overhoop. Of je wordt ’s nachts wakker omdat je iets hoort en als je de woonkamer in komt met je slaapdronken hoofd zie je nog net iemand wegrennen de tuin in, een puinhoop achterlatend in je huis.

Inbrekers houden geen rekening met de gevoelens van bewoners. En de gevolgen kunnen desastreus zijn. De plek waar je je normaal het veiligst voelt, je eigen huis, voelt bedreigend. In gedachten zie je ‘ze’ terugkomen en ondertussen gaat het leven gewoon door.

Je krijgt te maken met verzekeringen, politie, slachtofferhulp, verklaringen afleggen, papierwerk. En intussen vreet er zich een emotionele achtbaan een weg door je hoofd. Het voelt alsof je leven van je is afgepakt!

Deze sessie Vrij van angst na een inbraak helpt je om weer een gevoel van veiligheid terug te krijgen. Het helpt je om de hele situatie te verwerken en er beter mee om te gaan, zodat het niet langer je hele denken beheerst. Uiteindelijk kun je het gebeuren achter je laten!

Download nu de sessie Vrij van angst na een inbraak en ervaar hoe je gemoedsrust terugkomt.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst na een inbraak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten