Vrij van angst voor aanraking

Vermijd je bepaalde situaties en ontmoetingen heel bewust, uit angst om te worden aangeraakt? Krimp je altijd ineen wanneer je plotseling fysiek contact met iemand hebt?

Iedereen springt op bij een plotselinge en onverwachte aanraking. Je huid is extreem gevoelig, en het is één ding om bewust deel te nemen aan lichamelijk contact met iets of iemand, maar het is iets totaal anders wanneer je wordt aangeraakt terwijl je het niet verwachtte.

Het kan een adrenalinestoot veroorzaken, dat is het hormoon dat je vecht-of-vlucht-reactie aanstuurt. Ook je hartslag kan plotseling versnellen en je kunt ineens een knoop in je maag voelen.

Nogal onplezierig, maar onder normale omstandigheden is het iets dat je meestal snel achter je kunt laten en vergeten.

Alleen sommige mensen hebben dat niet alleen wanneer ze onverwacht worden aangeraakt. Zij hebben dat bij élke vorm van lichamelijk contact, waardoor ze volledig van slag raken en lichamelijke reacties ervaren.

Jij bent wellicht zo iemand.

En het maakt je dan niet uit of de andere persoon iemand is die je goed kent, of zelfs iemand waar je van houdt, of dat het een onbekende is.

Alleen al de gedachte aan aanraking, hoe, waar of met wie dan ook, is ondraaglijk.

Dit maakt het natuurlijk wel heel erg lastig, omdat je uiterst voorzichtig moet zijn waar je naartoe gaat, en wat je gaat doen. En al helemaal lastig om een band op te bouwen met iemand.

Of je weet waar het ooit is begonnen of niet, maakt in principe niet uit. Er kunnen veel redenen te bedenken zijn waarom je heftig reageert op aanraking, maar ook al zou je weten hoe het komt, dan verandert dat meestal niets in hoe je aanraking ervaart.

Je brein heeft ooit een negatieve associatie met aanraking opgeslagen, diep weggestopt in je onderbewustzijn. En zodra er een situatie ontstaat waarbij het risico op lichamelijk contact aanwezig is, slaat je onderbewustzijn alarm.

Het wil alleen maar zorgen dat jij veilig bent en blijft, en dus waarschuwt je onderbewustzijn dat er gevaar dreigt, en bij jou slaan vervolgens zeg maar ‘de stoppen door’.

Gelukkig is het goed mogelijk om een negatieve associatie om te buigen of te vervangen door een positieve associatie. En dat kan zelfs heel snel.

Met onze sessie Vrij van angst voor aanraking verander je de onbewuste programmering in je brein. Wanneer je luistert naar Vrij van angst voor aanraking kom je in een diep ontspannen staat, die bij elke volgende keer luisteren steeds makkelijker bereikt wordt.

Je reactie op aanraking, of dat nu alleen in gedachten is of een daadwerkelijke aanraking, verliest in razend tempo zijn negatieve impact. Je wordt daardoor veel relaxter over contact met andere mensen en gaat contact met mensen zelfs weer plezierig vinden.

Aanraking en lichamelijk contact met anderen krijgt een hele nieuwe lading, waardoor je er op een totaal andere manier op reageert en mee omgaat.

Natuurlijk heb je nog steeds de vrijheid om je eigen grenzen te stellen en zelf te bepalen wat je wel of niet gepast vindt als het op aanraking aankomt.

Download Vrij van angst voor aanraking nu en ga je eindelijk weer op je gemak voelen in je eigen vel.

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1734
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.