Menu

Vrij van angst voor boten

Mensen kunnen zich om verschillende redenen zorgen maken over het feit van op of in de buurt van een boot zijn. Een slechte ervaring tijdens het varen, wanneer je ziek werd of bijvoorbeeld bang werd in een storm, zou ervoor kunnen zorgen dat je bang bent om met een boot te gaan varen.

Of misschien is er iets onaangenaams gebeurd toen je een keer in de buurt van een boot was. Of misschien zag je een film met een bootramp, die je echt aangreep.

Wat de oorspronkelijke oorzaak ook is, je geest maakt een krachtige associatie tussen boten en gevaar – zo krachtig zelfs dat het denken aan een boot je angstig kan maken. Je vertelt jezelf waarschijnlijk dat je geen reden hebt om je zorgen te maken, dat er elke dag miljoenen mensen veilig per boot reizen en dat er geen logische reden zou kunnen zijn waarom jij dat ook niet zou kunnen doen. Maar je geest lijkt niet te willen luisteren. Je voelt je nog steeds angstig.

Hypnose is een effectieve manier om van je angst voor boten af te komen. De sessie Vrij van angst voor boten helpt je snel en gemakkelijk los te komen van deze angst.

Wanneer je ontspant en luistert naar de sessie Vrij van angst voor boten zul je merken dat je vlug rustig wordt en er een diepe ontspanning door je heen gaat, zelfs bij de gedachte aan boten of varen.

Je bent in staat om emotionele gevoelens rustig en goed aan te pakken, waardoor je je anders begint te voelen zodra je aan een boot denkt. Na deze sessie stap je gerust op een boot en voel je je ontspannen, zelfverzekerd en rustig.

Download nu Vrij van angst voor boten, en voel je net zo gemakkelijk op het water als op het land

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor boten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten