Menu

Vrij van angst voor geweld

Word je in het dagelijkse leven gedicteerd door angst voor geweld? Misschien ben je bang om gegrepen, beroofd, in elkaar geslagen of verkracht te worden of erger. Zorgt deze verstikkende angst ervoor dat je voortdurend op je hoede bent en heb je het gevoel dat je constant over je schouder moet blijven kijken?

Of leidt deze angst ertoe dat je je thuis opsluit en dat je bepaalde plaatsen vermijdt omdat je bang bent aangevallen te worden? Ga je ’s avonds niet meer uit en geven bepaalde nieuwsberichten je de rillingen, waardoor je driedubbel voorzichtig bent geworden? Zo ja, lees dan even verder.

Geweld is niet een denkbeeldig verschijnsel, het bestaat uiteraard echt en het is verschrikkelijk als het je overkomt. Het is zinvol je daar bewust van te zijn, zodat je passende maatregelen kunt nemen om veilig te blijven.

Mocht angst echter de overhand nemen, dan kan dit leiden tot bovenstaande problemen, die niet meer reëel en zelfs buiten proporties zijn. Deze sessie Vrij van angst voor geweld helpt je de irreële angstgevoelens op een verantwoorde manier te wissen, waardoor je weer op een normale manier in het leven kunt functioneren.

Deze sessie Vrij van angst voor geweld geeft je de ervaring van hoe het is om fijn en veilig te leven. Je zult hierdoor helderder gaan denken en de hele wereld scherper zien, zonder dat je het gevoel hebt je op te willen sluiten of je te willen verstoppen voor de wereld. Je reageert weer normaal op situaties en gedachten, zodat je weer kunt genieten van een veilig leven.

Download nu Vrij van angst voor geweld en geniet weer van een rustig en veilig gevoel in het leven.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor geweld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten