Menu

Vrij van angst voor onweer

Onweer en vooral bliksem kan erg beangstigend zijn. De angst dat deze inslaat in het huis en het enorme gedreun van de donderklap kan angstaanjagend zijn.

Mensen die bang zijn voor onweer voelen zich vaak onbegrepen en niet gerespecteerd om hun angst. Is er wel eens tegen je gezegd “stel je niet zo aan” of “doe niet zo raar, er kan niks gebeuren”, dan wordt dit meestal gezegd door mensen die deze angst niet begrijpen.

Naast dat onweer gevaarlijk kán zijn, wil dat niet zeggen dat je er altijd bang voor hoeft te zijn.

Maar angst is iets dat van binnenuit komt. Tegen jezelf zeggen dat je niet bang hoeft te zijn, werkt niet. Er is iets meer voor nodig om van je angst voor onweer af te komen.

De sessie Vrij van angst voor onweer helpt je de angst voor onweer onder controle te krijgen, doordat het op diep onbewust niveau werkt.

Je relativeert het gevaar voor onweer en gaat inzien dat er eigenlijk niets is om bang voor te zijn. Je ziet onweer voortaan als een prachtig spel van de natuur, terwijl je op een verstandige manier voorzichtig bent.

Je begrijpt dat onweer een positief nut heeft voor de natuur en je voelt respect voor deze natuur en blijft er voortaan kalm en rustig onder.

Wanneer je regelmatig naar Vrij van angst voor onweer luistert, zul je merken dat je steeds meer ontspannen bent en blijft bij onweer.

Download nu de sessie Vrij van angst voor onweer en voel je voortaan zelfverzekerd en diep kalm tijdens onweer zodat je er zelfs van kunt genieten

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor onweer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten