Menu

Vrij van angst voor ratten

Vind je ratten, met die dikke staarten en die grote tanden eng of word je al panisch bij de gedachte dat een rat stiekem je huis is binnengeslopen?

Ben je bang dat ze je aanvallen, op je springen, bijten en ziektes overbrengen of heb je er nachtmerries over? Dan is het tijd om deze te heftige angst aan te pakken.

Met deze sessie Vrij van angst voor ratten vervang je de angst voor ratten door een verstandig gevoel over ze en een diepe ontspanning, zodat je er op de juiste manier voor kunt zorgen dat je een eventuele rat, of ratten, uit je omgeving verwijdert.

Je krijgt jezelf volledig onder controle bij het zien van een rat, omdat na deze sessie je gevoel over deze en andere ratachtige knaagdieren verandert. Je bent en blijft voortaan diep ontspannen bij het zien van een rat.

Download nu de sessie Vrij van angst voor ratten en voel je kalm en rustig als er een rat in je buurt is.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor ratten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten