Menu

Vrij van angst voor spinnen

Schiet je in de stress bij het zien van een spin die altijd in jouw richting lijkt te rennen? Word je verlamd door angst als je zo’n griezel aan een draadje van het plafond naar beneden ziet zakken?

Of nog erger: als je aan het autorijden bent en er ineens eentje voor je neus naar beneden zakt terwijl je op de snelweg rijdt?

Weet dan dat er een snelle oplossing is om definitief van je angst voor spinnen af te komen met behulp van deze sessie Vrij van angst voor spinnen.

Na deze sessie is je angst voor spinnen weg en voel je je zelfverzekerd en kalm bij het zien van een spin. Voortaan durf je zelf een spin te vangen en weg te halen en voel je je veel meer ontspannen.

Download nu de sessie Vrij van angst voor spinnen en voel je voortaan gerust en op je gemak als er een spin in je buurt is.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor spinnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten