Vrij van angst voor terrorisme

Hebben de terroristische activiteiten van de laatste jaren hun doel bereikt van het inboezemen van angst? Ben je bang geworden om ergens naartoe te gaan waar veel mensen bij elkaar komen? Vliegen in een vliegtuig of anderszins reizen?

Ben je bang als je vreemde mensen ziet of als je ergens een tas ziet staan? Maak je je zorgen dat er in de buurt waar jij bent een bom zal ontploffen of dat er ineens geschoten wordt?

Zodra je één of meerdere van deze vragen met ja hebt beantwoord, is dit een aanwijzing dat de angst voor terrorisme je in de greep heeft en is het tijd om de angst voor terrorisme even op zijn plaats te zetten.

Niemand kan ontkennen dat terroristen inderdaad mensen vermoorden, om hun doelen te bereiken. Maar het echte doel is wereldwijd paniek zaaien.

Als je kijkt naar de maatregelen die bijvoorbeeld op luchthavens getroffen worden, kun je concluderen dat de terroristen bijzonder succesvol zijn in het realiseren van hun doelen. Maar hun ‘succes’ is niet te wijten aan hun aanpak.

Het echt grote succes om wereldwijd paniek te zaaien is gekomen doordat er 24-uurs paniekvoetbal gespeeld wordt op het nieuws.
Sinds 11 september 2001 is er een wereldwijde propagandacampagne aan de gang, waarbij alle nieuwskanalen ingezet worden.

Het uiteindelijke doel lijkt te zijn om de bevolking zo ver te krijgen dat zij instemmen met een 100% totale openheid, waarbij privacy niet meer bestaat en de overheden tot in de kleinste details weten wat je denkt, doet en gaat doen.

En welk middel werkt dan beter dan wereldwijd enorme paniek te zaaien?

Maar wees gerust. Er is een heel simpel en praktisch iets dat je kunt doen om mee te beginnen. Bovendien helpt dit je ook op heel veel andere gebieden.

Deze eerste stap is dat je stopt met kijken naar de tv. Stop met het volgen van het ‘nieuws’ op tv. Stop met het kijken naar nieuwsrubrieken en praatprogramma’s. Luister niet meer naar het nieuws op de radio en lees geen kranten meer.

Als je denkt niet zonder te kunnen, ben je mogelijk verslaafd aan ‘nieuws’ en dat kun je ook eenvoudig oplossen.

In het begin zul je het gevoel hebben van de wereld afgesneden te zijn, maar al heel snel merk je dat dit niet zo is en krijg je er een enorme rust voor terug.

Vroeger was het niet anders! En als er iets gebeurt dat je echt moet weten, kun je erop rekenen dat je dit snel genoeg weet.

Daarna kun je de geprogrammeerde ingeboezemde angst voor terrorisme overwinnen door regelmatig te luisteren naar de sessie Vrij van angst voor terrorisme.

Met behulp van deze sessie ga je veel meer genieten van het leven. Je zult actief werken aan het verminderen van je emotionele opwinding en je krijgt weer het gevoel terug dat je lekker je eigen leven kunt leiden, zoals jij dat graag wilt.

Vrij van angst voor terrorisme helpt je te kalmeren, ongeacht hoe bang je was of nu nog bent voor een terroristische aanslag. Deze krachtige sessie laat je de feiten zien over terrorisme en wist uiteindelijk de onnodige angst hiervoor.

Met behulp van de zeer effectieve technieken in de sessie Vrij van angst voor terrorisme leer je van de angstige situatie te gaan naar een bijna ZEN-staat van kalmte en rust. Deze diepe ontspanning voelt bijzonder fijn aan, en stelt je in staat een nieuw rustgevend perspectief te ontwikkelen.

Download nu Vrij van angst voor terrorisme en geniet weer van de vrijheid en een veilig leven

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 1757
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.