Menu

Vrij van angst voor terrorisme

Hebben de terroristische activiteiten van de laatste jaren hun doel bereikt van het inboezemen van angst? Ben je bang geworden om ergens naartoe te gaan waar veel mensen bij elkaar komen? Vliegen in een vliegtuig of anderszins reizen? Ben je bang als je vreemde mensen ziet of als je ergens een tas ziet staan? Maak je je zorgen dat er in de buurt waar jij bent een bom zal ontploffen of dat er ineens geschoten wordt?

Zodra je één of meerdere van deze vragen met ja hebt beantwoord, is dit een aanwijzing dat de angst voor terrorisme je in de greep heeft en is het tijd om de angst voor terrorisme even op zijn plaats te zetten.

Niemand kan ontkennen dat terroristen inderdaad mensen vermoorden, om hun doelen te bereiken. Maar het echte doel is wereldwijd paniek zaaien. Als je kijkt naar de maatregelen die bijvoorbeeld op luchthavens getroffen worden, kun je concluderen dat de terroristen bijzonder succesvol zijn in het realiseren van hun doelen. Maar hun ‘succes’ is niet te wijten aan hun aanpak.

Het echt grote succes om wereldwijd paniek te zaaien is gekomen doordat er 24-uurs paniekvoetbal gespeeld wordt op het nieuws. Sinds 11 september 2001 is er een wereldwijde propagandacampagne aan de gang, waarbij alle nieuwskanalen ingezet worden. Het uiteindelijke doel lijkt te zijn om de bevolking zo ver te krijgen dat zij instemmen met een 100% totale openheid, waarbij privacy niet meer bestaat en de overheden tot in de kleinste details weten wat je denkt, doet en gaat doen. En welk middel werkt dan beter dan wereldwijd enorme paniek te zaaien?

Maar wees gerust. Er is een heel simpel en praktisch iets dat je kunt doen om mee te beginnen. Bovendien helpt dit je ook op heel veel andere gebieden. Deze eerste stap is dat je stopt met kijken naar de tv. Stop met het volgen van het ‘nieuws’ op tv. Stop met het kijken naar nieuwsrubrieken en praatprogramma’s. Luister niet meer naar het nieuws op de radio en lees geen kranten meer. Als je denkt niet zonder te kunnen, ben je mogelijk verslaafd aan ‘nieuws’ en dat kun je ook eenvoudig oplossen.

In het begin zul je het gevoel hebben van de wereld afgesneden te zijn, maar al heel snel merk je dat dit niet zo is en krijg je er een enorme rust voor terug. Vroeger was het niet anders! En als er iets gebeurt dat je echt moet weten, kun je erop rekenen dat je dit snel genoeg weet.

Daarna kun je de geprogrammeerde ingeboezemde angst voor terrorisme overwinnen door regelmatig te luisteren naar de hypnosesessie Vrij van angst voor terrorisme. Met behulp van deze sessie ga je veel meer genieten van het leven. Je zult actief werken aan het verminderen van je emotionele opwinding en je krijgt weer het gevoel terug dat je lekker je eigen leven kunt leiden, zoals jij dat graag wilt.

De hypnosesessie Vrij van angst voor terrorisme helpt je te kalmeren, ongeacht hoe bang je was of nu nog bent voor een terroristische aanslag. Deze krachtige sessie laat je de feiten zien over terrorisme en wist uiteindelijk de onnodige angst hiervoor.

Met behulp van de zeer effectieve hypnotische technieken in de sessie Vrij van angst voor terrorisme leer je van de angstige situatie te gaan naar een bijna ZEN-staat van kalmte en rust. Deze diepe ontspanning voelt bijzonder fijn aan, en stelt je in staat een nieuw rustgevend perspectief te ontwikkelen.

Download nu Vrij van angst voor terrorisme en geniet weer van de vrijheid en een veilig leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van angst voor terrorisme” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten