Menu

Herstel je beweging na een beroerte

Ben je op zoek naar manieren om herstel na een beroerte te stimuleren? Vraag je je af of er meer is dan alleen fysiotherapie?

Een beroerte is een van de meest uitdagende medische crises die je kunt meemaken. Het kan je leven in een oogwenk veranderen en je lanceren in wat voelt als een compleet andere wereld.

Afhankelijk van de ernst van de beroerte kun je merken dat je te maken hebt met kleine en tijdelijke fysieke problemen tot bijna totale immobiliteit of afasie. Dat is het onvermogen om te kunnen praten en dat lijkt vaak onherstelbaar.

Wat beïnvloedt het herstel van een beroerte?

Uiteraard herstellen mensen van een beroerte. Moderne fysiotherapie helpt je vaak een verbazingwekkend niveau van mobiliteit en controle terug te krijgen. Maar elke zaak is anders. De ernst van de beroerte, wat voor soort beroerte het was, je algemene gezondheid en capaciteiten, de aard van medische hulp en therapiediensten en de hoeveelheid beschikbare ondersteuning thuis zullen een grote invloed hebben op hoe snel je beweging kan worden hersteld. En hoe veel controle je uiteindelijk weer terugkrijgt.

Maar wist je dat sommige mensen veel beter kunnen herstellen dan wat de artsen vanuit hun ervaring vaak voorspellen? En wist je dat je verbeeldingskracht een bepalende factor is bij je herstel?

Dit gaat dan niet over ‘wonderbaarlijke genezingen’ maar over het gebruik maken van het zelfherstellend vermogen van je hersenen in combinatie met je lichaam.

En jij kunt ook profiteren van deze aanpak.

Hypnose kan je helpen sneller en beter te herstellen

De sessie Herstel je beweging na een beroerte is ontwikkeld in samenwerking met psychologen en focust exact op wat je je moet voorstellen in gedachten en hoe je dat effect gebruikt om je fysieke herstel van een beroerte te maximaliseren.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar Herstel je beweging na een beroerte luistert, zullen de zorgvuldig gecreëerde hypnotische suggesties zich direct in je onderbewustzijn verankeren, en je aangeboren vermogen activeren om:

  • nieuwe functies in je brein te creëren op basis van vroegere ervaringen
  • functies van beschadigde hersendelen te verplaatsen naar andere delen
  • nieuwe blauwdrukken creëren om gezond te kunnen functioneren
  • positieve invloed uitoefenen op je micro-motorische bewegingen
  • creatief leren jezelf aan te passen om het beste uit je huidige situatie te kunnen halen

Download nu Herstel je beweging na een beroerte en geef jezelf de beste kans om volledig te herstellen

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herstel je beweging na een beroerte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten