Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Automatisch schrift leren om je moeilijkste vragen beantwoord te krijgen

Automatisch schriftWeet jij wat automatisch schrift is? Lang geleden wist ik het ook niet en ben het toen gaan opzoeken. En in deze blog vertel ik je wat ik heb gevonden.
In principe kunnen we stellen dat automatisch schrift een vorm van schrijven is, waarbij datgene wat er geschreven is, niet bewust vanuit de gedachten van de schrijver komt. De hand van de schrijver is als het ware een gereedschap, waarbij hij of zij al dan niet in een soort trance raakt en dus niet bewust schrijft met de pen. Het schrijven lijkt vanzelf te gaan.
Hoe dit kan en werkt vertel ik je verderop. Het automatisch schrift kan onder andere in de psychoanalyse gebruikt worden om onbewuste gevoelens naar boven te brengen. Maar het  kan ook gebruikt worden, om bijvoorbeeld berichten vanuit de spirituele wereld door te geven.
Nu is natuurlijk de vraag of iedereen dat kan en of je het kan leren? Het antwoord op die vraag is ja. Iedereen kan het leren en een goede manier is met behulp van hypnose. Ook daar vertel ik je zo meer over.
Ik heb destijds een speciale hypnosesessie ontwikkeld, waarmee je kunt leren automatisch schrift op te wekken. Maar eerst zal ik je nog even vertellen wat hypnose en hypnotherapie eigenlijk is.

Met hypnose kun je automatisch schrift leren

Hypnose is een vorm van zeer scherp gerichte concentratie. Een soort hyperfocus zeg maar. En deze staat van bewustzijn kan bereikt worden door te luisteren naar een hypnosesessie. En op het moment dat je in deze relaxte staat van bewustzijn bent, voelt het gewoon aan alsof je in een halve slaap/waaktoestand bent. Gevoelsmatig lijkt het een beetje op dagdromen. Alleen bij dagdromen dwaal je steeds af en bij hypnose ben je superscherp geconcentreerd.
En op dat moment staat je onderbewustzijn open voor speciale instructies, die we ook wel hypnotische suggesties noemen. Het is de snelste manier om bepaalde dingen te leren, of om van vervelende gewoontes of verslavingen af te komen. Het is niet voor niets dat op trancewerk.nl meer dan 1500 verschillende sessies aangeboden worden, waar het leren van automatisch schrift er één van is.  Maar goed, even terug naar het automatisch schrift.

Wat kun je met automatisch schrift?

vragen bij automatisch schriftAls eerste is het interessant om te weten dat iedereen kan leren om automatisch schrift op te wekken. Het is dus niet echt aan leeftijd of aan een bepaalde persoon gebonden. En iedereen heeft weleens belangrijke vragen, zoals “waarom ben ik eigenlijk op deze wereld?” of “Wat is het doel van mijn leven?”.
Maar ook andere, meer dagelijkse vragen of een bepaalde beslissing wel goed is voor je, of wat je nu het beste kunt doen in een bepaalde situatie.
En weet je wat, de beste antwoorden zijn binnen handbereik met automatisch schrift. Jouw eigen onderbewustzijn heeft alle antwoorden en is een onvoorstelbaar grote databank, waarin alles opgeslagen ligt dat jij ooit geleerd, gezien, gehoord en meegemaakt hebt. Huidige levens, vorige levens, wat je op een bepaalde datum in het verleden gegeten hebt en veel meer.
Het probleem is alleen dat die informatie normaal gesproken niet beschikbaar is voor je, omdat het door je brein als ‘niet-nuttig’ gecategoriseerd is opgeslagen in je onderbewustzijn. En omdat die informatie in je onderbewustzijn is opgeslagen, is het vaak onbereikbaar voor je bewustzijn. En hypnose is een zeer eenvoudige en krachtige techniek om al deze informatie omhoog te halen en beschikbaar te maken voor je bewustzijn. Op dat moment kun je er iets mee.

Voordelen van automatisch schrift

Automatisch schrift is een briljante manier om effectief bij al deze ‘onbereikbare’ informatie te komen. Je geeft je eigen onderbewustzijn met automatisch schrift als het ware een ‘stem’, waarmee er een nieuwe wereld voor je opengaat.

 • Heb je bijvoorbeeld last van iets? Je onderbewustzijn weet ervan.
 • Ben je ziek of heb je een ziekte? Je onderbewustzijn weet waarom.
 • Sta je voor een beslissing en weet je niet wat het beste is? Je onderbewustzijn weet het wel.

Automatisch schrift is een veilige, zeer krachtige en eenvoudig te leren methode om te communiceren met je onderbewustzijn. Je opent met automatisch schrift een direct communicatiekanaal met je onderbewustzijn.
Met de hypnosesessie ‘Leer automatisch schrift‘ focus je je bewust op één specifieke vraag die je hebt en kun je met verwondering zien, hoe jouw eigen onderbewustzijn de controle neemt over je hand en diep verborgen informatie uit je onderbewustzijn voor je op papier zet. Op het moment dat je hand schrijft, heb je zelf geen idee wát er geschreven wordt. Dat zie je pas als het schrijven klaar is. En dan ontdek je wat je wilde weten.
Kijk voor meer informatie om automatisch schrift te leren op:
https://www.trancewerk.nl/spiritualiteit/leer-automatisch-schrift/

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • Hallo beste Michel, ik ben heel blij met je sessies, dank je wel, het voelt steeds beter, zo blij mee en wat mij gisteren gebeurde… heel heftig. Mijn moeder vroeg om asperine”s., zo mooi. In 1975, ik was 16 jaar was dat het laatste wat ze me vroeg, ze lag in bed want volgen de arts had ze griep. En toen ik boven kwam met asperine en water zag ik haar voorover zitten, vallen en doodgaan. Ik heb het weggestopt en nu was het er weer. Ik zag de pijn van moeder opnieuw. Ik was zo verrast, wat een mooie ervaring. Groetjes van Maartje Koopman Nijkerk

  • Hallo Maartje,
   Dat is inderdaad een bijzondere en ook best wel heftige reactie. Fijn dat je het een mooie ervaring vond 🙂
   Ik ben ook blij te horen dat de sessies je goed bevallen.
   Hartelijke groeten,
   Michel

 • GRATIS SESSIE

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 59,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.