Menu
Homepagina » Blog » Immuunsysteem Boost

Immuunsysteem Boost

Elk levend wezen op onze planeet heeft een immuunsysteem. Dat betekent dat jij en ik het natuurlijk ook hebben. Ons immuunsysteem, of afweersysteem, is een systeem dat ons lichaam beschermt tegen indringers van buitenaf, zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Je immuunsysteem helpt je te beschermen tegen akelige ziekten. In feite beschermt het je tegen vreemde stoffen die je lichaam binnendringen en infecteren.

Je immuunsysteem bevindt zich in je hele lichaam. Denk maar aan je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel. Verder richt je immuunsysteem zich niet specifiek op één ziekteverwekker, maar op alle ziekteverwekkers die in ons lichaam voorkomen.

Als je bijvoorbeeld een wondje krijgt, komen er stofjes vrij die afweercellen naar de plek van het wondje ‘lokken’. Deze kunnen dan de eventueel binnengedrongen ziekteverwekkers vernietigen.

Hoe zwakker je immuunsysteem, hoe sneller je ziek wordt. Mensen met een verminderde weerstand, zoals jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een immuunsysteemafwijking, zijn veel vatbaarder voor infectieziekten en worden sneller ziek. Ga maar eens na hoeveel van deze groepen er zijn.

Oorzaken van een zwak immuunsysteem

Zoals je wellicht weet kunnen er heel wat oorzaken zijn dat iemand in je omgeving, of jijzelf, een zwakker immuunsysteem heeft. Kijk maar eens rond in je familie, want een zwak immuunsysteem kan erfelijk zijn.

Ook spelen infecties die je ooit in het verleden hebt gehad een rol. En over het algemeen verzwakt medicijngebruik ook je natuurlijke afweersysteem. Als je ziek bent geweest en je bent nog niet helemaal opgeknapt, heb je op dat moment ook nog een zwakker dan normaal afweersysteem.

En wat dacht je van mensen die niet goed eten, te weinig slapen en/of diabetes hebben? Ook zij hebben vaak last van een verzwakt afweersysteem. Dit kan tijdelijk zijn maar het kan ook een blijvend karakter hebben. Ook is het zo dat oudere mensen en bijvoorbeeld patiënten bij wie de milt is verwijderd een verhoogde kans lopen op een afweerstoornis.

De allerbelangrijkste factor

En als laatste hebben we de wellicht allerbelangrijkste factor die de sterkte van je afweersysteem bepaalt. Dit is je eigen onbewuste mentale overtuiging in hoe sterk of zwak je afweersysteem is. En vergis je niet. Dit is cruciaal!

Mensen die op onbewust niveau overtuigd zijn dat zij een ijzersterk immuunsysteem hebben, hebben dat als gevolg van hun overtuiging meestal ook. Zij zijn minder vaak ziek dan mensen die deze overtuiging niet hebben, of mensen die overtuigd zijn dat zij vatbaarder zijn dan anderen. Dat je mentale overtuiging een rol speelt in de kracht van je immuunsysteem is wetenschappelijk bewezen.

Hypnotherapie als mogelijkheid om het probleem bij de wortel aan te pakken

Dankzij hypnotherapie bestaat de mogelijkheid om je immuunsysteem een boost te geven. Hypnotherapie is een behandelmethode die uitstekend werkt bij het oplossen van psychische en psychosomatische klachten en de vaak fysieke gevolgen daarvan.

Voordelen van een Immuunsysteem Boost via hypnose

Immuunsysteem BoostDe hypnosesessie ‘Immuunsysteem Boost’ is speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem op 100% natuurlijke wijze te versterken. Je geeft hiermee je innerlijke afweersysteem een behoorlijke positieve boost. Dit zorgt er dan voor dat schadelijke invloeden van buitenaf haast geen kans meer krijgen om je lichaam binnen te dringen.

Virussen, bacteriën, schimmels en andere infectiebronnen worden daardoor sneller en massaler aangevallen door je immuunsysteem. Je voelt je sterker en minder snel ziek of verkouden, waardoor je kansen aanzienlijk groter worden dat wanneer er weer eens een griepepidemie heerst en veel mensen ziek in bed liggen, jij gewoon lekker fris, sterk en gezond blijft.

Met deze hypnosesessie voor thuis herprogrammeer je je onderbewustzijn, waardoor je lichaam, dat onder regie staat van jouw onderbewustzijn, van binnenuit het immuniteitsniveau verhoogt.

Ziektekiemen worden hierdoor sneller en direct bij binnenkomst in je lichaam aangepakt en vernietigd, waardoor je gezond en beter blijft!

Het is alsof je het innerlijke leger, dat je lichaam beschermt tegen indringers, vertienvoudigt qua sterkte en slagkracht.

Schadelijke bacteriën en virussen worden voortaan schaakmat gezet en verslagen nog voordat ze je ziek kunnen maken. Hierdoor kun je genieten van een vitaler en gezonder leven.

Kijk voor meer informatie om je immuunsysteem een boost te geven op: https://www.trancewerk.nl/lichamelijke-gezondheid/immuunsysteem-boost

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

Over Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

1 reactie

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten

Mis deze

100% gratis sessie niet!