Immuunsysteem Boost

Krachtige Immuunsysteem Boost

Trancewerk Immuunsysteem boostElk levend wezen op onze planeet heeft een immuunsysteem. Dit is het natuurlijke afweersysteem. Dat betekent dat jij en ik het natuurlijk ook hebben.

Je afweersysteem, is een systeem dat je lichaam beschermt tegen indringers van buitenaf, zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Het helpt je te beschermen tegen akelige ziekten.

In feite beschermt het je tegen vreemde stoffen die je lichaam binnendringen en infecteren. Je afweersysteem bevindt zich in je hele lichaam. Denk maar aan je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel.

Verder richt je afweersysteem zich niet specifiek op één ziekteverwekker, maar op alle ziekteverwekkers die in ons lichaam voorkomen.

Als je bijvoorbeeld een wondje krijgt, komen er stofjes vrij die afweercellen naar de plek van het wondje ‘lokken’. Deze kunnen dan de eventueel binnengedrongen ziekteverwekkers vernietigen.

Hoe zwakker je immuunsysteem, hoe sneller je ziek wordt. Mensen met een verminderde weerstand, zoals jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een immuunsysteemafwijking, zijn veel vatbaarder voor infectieziekten en worden sneller ziek. Ga maar eens na hoeveel van deze groepen er zijn.

Oorzaken van een zwak immuunsysteem

Ziek in bedZoals je wellicht weet kunnen er heel wat oorzaken zijn dat iemand in je omgeving, of jijzelf, een zwakker immuunsysteem heeft. Kijk maar eens rond in je familie, want een zwak immuunsysteem kan erfelijk zijn.

Ook spelen infecties die je ooit in het verleden hebt gehad een rol. En over het algemeen verzwakt medicijngebruik ook je natuurlijke afweersysteem.

Als je ziek bent geweest en je bent nog niet helemaal opgeknapt, heb je op dat moment ook nog een zwakker dan normaal afweersysteem.

En wat dacht je van mensen die niet goed eten, te weinig slapen en/of diabetes hebben? Ook zij hebben vaak last van een verzwakt afweersysteem. Dit kan tijdelijk zijn maar het kan ook een blijvend karakter hebben. Ook is het zo dat oudere mensen en bijvoorbeeld patiënten bij wie de milt is verwijderd een verhoogde kans lopen op een afweerstoornis.

De allerbelangrijkste factor

En als laatste hebben we de wellicht allerbelangrijkste factor die de sterkte van je afweersysteem bepaalt. Dit is je eigen onbewuste mentale overtuiging in hoe sterk of zwak je afweersysteem is.

En vergis je niet. Dit is cruciaal!

Mensen die op onbewust niveau overtuigd zijn dat zij een ijzersterk immuunsysteem hebben, hebben dat als gevolg van hun overtuiging meestal ook.

Zij zijn minder vaak ziek dan mensen die deze overtuiging niet hebben, of mensen die overtuigd zijn dat zij vatbaarder zijn dan anderen. Dat je mentale overtuiging een rol speelt in de kracht van je immuunsysteem is wetenschappelijk bewezen. Ook spelen je emoties een grote rol in de kracht van je immuunsysteem. Zie hier de wetenschappelijke onderbouwing.

Gebruik hypnotherapie om het probleem bij de wortel aan te pakken

Dankzij hypnotherapie bestaat de mogelijkheid om je immuunsysteem een boost te geven. Het is een behandelmethode die uitstekend werkt bij het oplossen van psychische en psychosomatische klachten en de vaak fysieke gevolgen daarvan.

Voordelen van een Immuunsysteem Boost via hypnose

Immuunsysteem boostDe sessie ‘Immuunsysteem Boost’ is speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem op 100% natuurlijke wijze te versterken. Je geeft hiermee je innerlijke afweersysteem een behoorlijke positieve boost.

Dit zorgt er dan voor dat schadelijke invloeden van buitenaf haast geen kans meer krijgen om je lichaam binnen te dringen.

Virussen, bacteriën, schimmels en andere infectiebronnen worden daardoor sneller en massaler aangevallen door je immuunsysteem.

Je voelt je sterker en minder snel ziek of verkouden, waardoor je kansen aanzienlijk groter worden dat wanneer er weer eens een griepepidemie heerst en veel mensen ziek in bed liggen, jij gewoon lekker fris, sterk en gezond blijft.

Met deze sessie herprogrammeer je jouw onderbewustzijn, waardoor je lichaam, dat onder regie staat van je onderbewustzijn, van binnenuit het immuniteitsniveau verhoogt.

Ziektekiemen worden hierdoor sneller en direct bij binnenkomst in je lichaam aangepakt en vernietigd, waardoor je gezond en beter blijft!

Het is alsof je het innerlijke leger, dat je lichaam beschermt tegen indringers, vertienvoudigt qua sterkte en slagkracht.

Schadelijke bacteriën en virussen worden voortaan schaakmat gezet en verslagen nog voordat ze je ziek kunnen maken. Hierdoor kun je genieten van een vitaler en gezonder leven.

Klik voor meer info en direct downloaden op onderstaande knop:

Klik hier voor Immuunsysteem Boost

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Comment
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier