Menu
Homepagina » Blog » Is dit eerlijk vals spelen?
Verbeter je toekomst

Is dit eerlijk vals spelen?

Wat heb jij gerealiseerd dit jaar?

De tijd vliegt en hoe ouder je wordt, hoe sneller alles lijkt te gaan. Ik kan mij oud en nieuw van vorige jaar nog herinneren alsof het vorige week was. Is jouw tijd ook zo hard voorbij gevlogen?

Zoals gebruikelijk hebben we allemaal goede voornemens gemaakt. Maar als de tijd zo snel voorbij vliegt, heb je dan wel genoeg tijd om die ideeën en goede voornemens om te zetten in realiteit? Hoeveel heb jij nou echt gerealiseerd van wat je van plan was?

Je wilt van alles, maar dit is het probleem

Je wilt zóveel, dat je niet weet waar je precies moet beginnen! Daarbij is het ook nog eens lastig vol te houden wanneer je eenmaal aan iets begonnen bent.

Je bent net als iedereen een gewoontedier. En daarom val je zo snel en gemakkelijk terug in je oude gewoonten. Je begint vol goede moed in de eerste week van januari, en in februari zak je alweer terug.

Zo werkt het wel!

 1. Als je exact weet wat je ervoor moet doen.
 2. En als je precies weet en ervaren hebt wat de uitkomst is.

Dit zijn de twee ultra-motiverende voorwaarden die je in beweging brengen en houden. Zodra je aan deze twee voorwaarden voldoet, krijg je een berg motivatie en energie waar je u tegen zegt. Het werkt alléén als je precies weet wat je moet doen en wat je ervoor terugkrijgt. En dan maakt het niet wat het is dat je wilt. Dan is alles mogelijk. Als je maar weet hoe!

Het zal je niet verbazen dat ik daar een speciale sessie voor ontwikkeld heb. Deze neemt je zeer realistisch in gedachten mee naar jouw toekomst, naar de tijd waar je dat wat je wilt al gerealiseerd hebt!

Je beleeft en bestudeert hóe je dat gedaan hebt. En je ervaart en voelt levensecht hoe het is om daar te zijn waar je nu nog niet bent, maar wat wel je doel is. En te hebben wat je wilt, wat nu nog buiten je bereik ligt. Je voelt met elke vezel hoe het is om ervan te genieten dat je zo ver gekomen bent. Daarmee heb je de touwtjes over jouw toekomst in handen!

Want deze waardevolle kennis neem je mee terug naar het hier en nu. En dan ben je er klaar voor. Je weet exact wát je moet doen, en hoe je het moet doen, ongeacht wat je wilt. Wedden dat je dan met een heel ander gevoel je nieuwe goede voornemens maakt? Jouw nieuwe wijsheid kan je het gevoel geven dat je legaal handelt met voorkennis. Je krijgt een ongelooflijke voorsprong op jezelf.

De sessie ‘Verbeter je toekomst’, levert je in elk opzicht voordeel op.

Kennis = macht

Met de kennis die jij krijgt, kun je daadwerkelijk praktische stappen gaan zetten. Je krijgt wijsheid en inzichten. Er zijn mensen die deze sessie vorig jaar december deden. En zij waren zo enthousiast dat zij niet wilden wachten tot het traditionele 1 januari-moment. Zij begonnen meteen, omdat ze eindelijk wisten wat ze moesten doen.

Dus wil je iets doen of iets realiseren? Dan is de sessie ‘Verbeter je toekomst’ jouw snelkoppeling om het vlug voor elkaar te krijgen.

Klik hier en download deze sessie vandaag nog! Doe er je voordeel mee! Neem die voorsprong op jezelf en verbaas iedereen met de acties die je onderneemt en de resultaten die je behaalt.

Wil je Trancewerk aanbevelen op Facebook? Dankjewel 🙂

GRATIS Hypnosesessie!

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en je krijgt de Hypnose Sessie 'Diepe Ontspanning' (t.w.v. €49,99) helemaal gratis!

Een betere manier om het uit te testen bestaat niet. Klik nu op de gele knop hieronder:

Over Michel Lejeune

Michel Lejeune is internationaal gecertificeerd klinisch hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele hypnosesessies, waarmee meer dan 1500 verschillende oplossingen geboden worden voor een groot scala aan klachten en problemen. Zijn sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

1 reactie

 1. Beste Michel,
  Deze ‘blog’ heb ik vorig jaar al bedacht, en belangrijker ook met succes toegepast.

  Dus ik begreep deze ‘blog’ meteen.

  De toepassing echter was puur gericht op elektronica, een kas-besturing.
  Ramen dicht als het (hard) waait, open indien warm, dicht als het kouder wordt of donker, met diverese voorwaarden.

  Kortom;
  Ik wist vooraf dat het vrij moeilijk zou zijn, maar ik verloor nimmer het beoogde doel wat ik in gedachten hield.

  Het resultaat is erna, ook zijn er nog verbeter punten mogelijk, maar dat is vaak zo.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

Geen producten