Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Slapen… ontdek nu wat je er beslist over moet weten!

In deze blog ga ik het hebben over iets waar veel mensen last van hebben, misschien jij ook wel. Ik heb het over niet goed kunnen slapen. Of beter gezegd: slaapgebrek. Wat je  waarschijnlijk nog niet wist, is dat we in Nederland over het algemeen onvoldoende en ongezond slapen. Maar liefst 74 procent van de Nederlanders slaapt minder dan de aanbevolen 7,5 uur per nacht!
Het begin van het probleem is dat we slaapgebrek niet echt als probleem zien. Dertig procent van de bevolking lijdt aan een bepaalde vorm van slapeloosheid, en een groot deel van die groep is daarbij ook nog eens depressief. Hoe zit het met jouw slaapgewoonten?

De gevaren van slaappillen

Slaaptekort is op zich erg vervelend, maar het is ook de oorzaak van veel grotere problemen, zoals depressie. Medisch onderzoek laat zien dat slaapgebrek gerelateerd is aan psychologische stoornissen zoals angsten en psychose.
En dus slikken miljoenen Nederlanders al dan niet regelmatig slaappillen. Zoals met de meeste medicijnen is dat slechts symptoombestrijding, want een kunstmatige slaap, zoals je dat met een slaappil creëert, geeft je niet de noodzakelijke natuurlijke rust.
Als je twee keer per maand een slaappil inneemt, heb je vier keer meer kans om vroegtijdig te overlijden, zo blijkt uit onderzoek. “De voordelen van slaappillen wegen niet op tegen de aanzienlijke risico’s” zei professor Daniel Kripke van de Scripps Clinic over het onderzoek.

Slaapmechanisme op hol geslagen

Een paar van de grootste veroorzakers van je slaapproblemen zijn erg voor de hand liggend. Wat denk je van radio en tv? En nog waarschijnlijker is het dat je slaaptijd verstoord wordt door internet, je tablet en/of smartphone. Allemaal apparaten die zorgen dat je slaapmechanisme ontspoort. Vooral je mobieltje is een probleem, omdat deze een bepaalde kleur licht uitstraalt. Dat licht geeft je ogen en brein een signaal om het slaaphormoon melatonine te blokkeren. En jij je maar afvragen, waarom je zo lang wakker ligt en veel te veel schaapjes kunt tellen ‘s nachts.
Uiteindelijk kun je niet meer slapen en ga je lijden aan een chronische vermoeidheid overdag. Het is slechts wachten op de ziektes die daardoor kunnen ontstaan. Wereldwijd schieten slaapklinieken als paddenstoelen uit de grond in een poging slaapproblemen op te lossen. Maar wist je dat er snellere, betere en handigere methoden zijn die je gewoon thuis kunt doen?

Slapeloosheid oplossen

Eén van de meest effectieve manieren om weer goed te leren slapen, is om je slechte slaap-waakritme te doorbreken en te vervangen door een nieuw, gezond slaappatroon. Een goede hulp om dat snel en effectief te bereiken is middels mijn beproefde hypnose’slaap’sessie.
Hiermee kun je heel snel weer genieten van natuurlijk slaap. Wat is natuurlijke slaap? Dat je gaat liggen, en vanzelf binnen een korte tijd in een heerlijke ontspannen toestand wegzakt, waarbij je lichaam én geest tot rust komen. Een natuurlijke slaap zorgt dat je batterij op elk vlak weer opgeladen wordt. Dat heb je nodig om de volgende dag weer fris en monter op te staan, zodat je de dingen kunt doen die je wilt, of die nodig zijn. En die verslavende slaappillen? Die kun je met een gerust hart terugbrengen naar de apotheek!
Deze sessie begeleidt je naar een diepe, ontspannende slaap. Die altijd malende ‘denkmachine’ in je hoofd wordt stilgezet. En dat niet alleen, de sessie leert je om op de juiste tijd slaap te krijgen. Het gevolg is dat je als vanzelf je bed opzoekt als je moe wordt, en zodra je dan in bed ligt merk je dat je steeds gemakkelijker en sneller in slaap valt.
De frustratie en ergernis van wéér niet in slaap kunnen vallen verdwijnt volledig. ‘s Morgens wordt je elke dag opnieuw heerlijk uitgerust en vol energie weer wakker. En je zult merken dat je elke dag steeds méér energie krijgt. Je humeur gaat erop vooruit, je gaat je sterker voelen, je gaat er beter uitzien (weg met die donkere kringen om je ogen) en je weerstand verbetert!

Leren slapen

Het enige wat je hoeft te doen is ‘s avonds naar bed gaan en naar de hypnosesessie ‘Weg met slapeloosheid’ luisteren. Je zult zien dat je al snel in slaap valt, en je creëert super snel en eenvoudig een nieuw, gezond slaappatroon. Je leert om weer op een natuurlijke manier in slaap te vallen, en geniet weer van de diepe slaap die je zo hard nodig hebt.
Wil jij ook weer makkelijk in slaap vallen en ‘s morgens met veel meer energie opstaan?
Klik dan nu hier en download de sessie ‘Weg met slapeloosheid’.
Pak nu deze unieke kans om voortaan snel in slaap te vallen, zodat je weer fit en vitaal voor de dag komt in je dagelijks leven!

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

GRATIS SESSIE

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 59,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.