Veroudering omkeren

Veroudering hoort bij het leven. Bij de mens begint het proces van veroudering zo rond het 45e levensjaar, maar dit kan per persoon verschillen.
Een van de eerste tekenen van veroudering zijn bij de mens vooral te zien in het uiterlijk. Denk hierbij aan grijze en dunnere haren, een droge en brozere huid en rimpels. Bij vrouwen is de menopauze het eerste lichamelijke kenmerk van veroudering, samen met een verminderende spiermassa. Dit laatste is overigens ook bij mannen het geval.

Naarmate de tijd vordert zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Ook dit hoort bij het proces van verouderen. Wanneer en in welke mate deze klachten voorkomen verschilt per individu.

Dit zijn de meest voorkomende klachten:

Botontkalking
Dit komt vaker voor bij vrouwen dan mannen. De botten worden brozer en breekbaarder, doordat het lichaam minder oestrogenen aanmaakt.
De motoriek
Als je om je heen kijkt zie dat ouderen minder soepel en snel bewegen dan jongeren.

Hoe ouder je wordt, hoe gevaarlijker het wordt om te vallen
Hoe ouder je wordt, hoe gevaarlijker het wordt om te vallen

Evenwicht en coördinatie
Ook gaan het evenwicht en de coördinatie achteruit naarmate men ouder wordt. Als een oudere actief blijft en de juiste spiergroepen traint zal de motoriek vele malen langzamer achteruit gaan. De training moet echter wel natuurlijk en rustig opgebouwd worden.

Het gezichtsvermogen
Er zullen weinig mensen op leeftijd zijn die geen bril hebben. Als je ouder wordt ga je minder scherp zien en wordt je gezichtsveld kleiner. Ook is er een grotere kans op staar.
Het gehoor
Naarmate je ouder wordt is het moeilijker hoge tonen te horen. Hierdoor wordt het lastiger om gesprekken te voeren, vooral als er veel achtergrondgeluiden zijn of als er veel mensen door elkaar praten. Een gehoorapparaat kan dit oplossen maar, het is geen garantie. Een gehoorapparaat verstrekt namelijk ook alle geluiden waardoor er nog steeds geen gesprek gevoerd kan worden.
De hersenen
Dit is van buitenaf niet te zien maar de hersenen nemen zo’n 10% tot 15% af in gewicht naarmate je ouder wordt. Deze gewichtsafname kan gevolgen hebben voor het psychisch functioneren. Denk hierbij aan vergeetachtigheid. Er is helaas nog geen oorzaak voor deze gewichtsafname gevonden.

Heb je geen zin in deze klachten?
Of wil je van deze klachten af?
Lees dan verder

Keer het verouderingsproces om

Biologische klokBegin je last te krijgen van de eerste tekenen van het verouderingsproces, of heb je er misschien al langer of veel last van? Dan is er een manier die beter helpt dan welke andere manier dan ook. Het heeft te maken met de innerlijke biologische klok. Deze biologische klok verschilt per persoon en om die reden veroudert de één sneller dan de ander.
 
Met behulp van het hypnoseprogramma ‘Keer het verouderingsproces om’ oefen je grote invloed uit op deze biologische klok. Je kunt met dit programma je verouderingsklok afremmen, stopzetten en zelfs langzaam terugdraaien, waardoor de bijbehorende verouderingsklachten afnemen en zelfs kunnen verdwijnen.
Het programma bestaat uit vier delen en werkt beter dan een facelift, botoxbehandeling, of verjongende crèmes, omdat dit van binnenuit werkt en 100% natuurlijk is. Met behulp van een stukje herprogrammering van je biologische klok maak je het mogelijk je innerlijke verouderingsklok een stuk terug te draaien. Met dit 5-delige programma zul je de bron van jeugdigheid in jezelf terugvinden.
Door het terugdraaien van je biologische klok wordt het verouderingsproces omgedraaid en zul je je vanzelf steeds jonger en vitaler gaan voelen. Zo zullen niet alleen rimpels van binnenuit verminderen, maar ook klachten als stijfheid zullen flink afnemen. Na dit hypnoseprogramma zul je je krachtiger voelen dan ooit ervoor.
Wil je je weer jong voelen of je langer jong voelen? Verlies dan geen tijd en bestel nu dit 5-delige hypnoseprogramma, zodat je snel kunt genieten van het verjongende resultaat.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • INTERESSANT

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.