Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Corona

Corona kán erg zijn, maar ken je de bizarre nasleep?

De gevolgen van COVID-19 kunnen ernstig zijn. Sommige mensen hebben na een Coronabesmetting nergens last van, sommigen hebben alleen een kou, maar er zijn ook mensen die er doodziek van zijn.

Desondanks is de Infection Fatality Rate (IFR) lager dan die van de normale seizoensgriep. Dat betekent dat er minder mensen sterven aan COVID-19, dan deze normale griep. Deze cijfers zijn bekendgemaakt door de WHO en zijn daarmee ‘officieel’.

Als je besmet en ziek geworden bent, is de kans aanwezig dat je koorts krijgt. Dit zal 1 à 2 weken duren. Maar nadat de koorts verdwenen is, kunnen er een groot aantal problemen overblijven, waar sommige mensen niet van lijken te herstellen. Dit is de Corona-nasleep.

Kenmerken COVID-19

Eén van de kenmerken van deze nasleep is dat je geen reuk en smaak meer hebt. Je kunt volledig uitgeput en opgebrand zijn, kortademig zijn en last hebben van aanhoudende hoofdpijn.

Je kunt je extreem slap voelen en je hebt totaal geen energie meer. Je conditie is tot het absolute nulpunt gezakt. En dat kan leiden tot een gevoel van totale uitputting en constante duizeligheid en een ‘daas’ gevoel in je hoofd.

Wat we ook regelmatig horen is dat mensen maar blijven hoesten en in sommige gevallen hebben ze last van hartkloppingen. Dit kan bij de geringste inspanning optreden en zelfs ‘s nachts, zodat mensen er wakker van worden.

Je afweersysteem heeft alle energie verbruikt om de infectie te boven te komen en op zich is dat een goed iets. Alleen weet je geest en lichaam daarna niet zo goed meer hoe het de energie weer op kan bouwen. Je blijft daardoor leeg en uitgeput, waardoor het risico op herbesmetting of andere infecties groot is.

Post-COVID Syndroom

Men heeft een officiële naam bedacht voor deze Corona-nasleep: het post-covid-syndroom.

Onlangs werd aangetoond dat Corona een post-covid syndroom kan veroorzaken dat erg lijkt op het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Helaas weet men te weinig wat dit syndroom precies is, maar het verklaart wel waarom mensen na corona nul komma nul energie meer hebben en niets meer kunnen.

Veel mensen die ziek zijn geweest kunnen last blijven houden van dit post-covid syndroom.

Uiteindelijk kun je steeds banger worden dat je nooit meer de oude wordt, omdat dit post-covid syndroom maandenlang (en mogelijk langer) kan duren waardoor positief denken steeds moeilijker is.

Heb je last van het post-covid syndroom of ken je iemand die het heeft, lees dan verder, want er is een goede oplossing beschikbaar.

Hoe herstel je snel van het post-covid syndroom?

Je innerlijk herstelmechanisme staat onder controle van je onbewuste programmering. En deze programmering kun je snel, veilig en positief beïnvloeden met behulp van professionele hypnotherapie.

Als specialist op het gebied van hypnotherapie hebben we een behandelmethode ontwikkeld die je helpt volledig van dit post-covid syndroom te herstellen.

  • Je stabiliseert en balanceert je innerlijke energiehuishouding en je instrueert er je innerlijke herstelmechanisme mee.

Cliënten die deze behandelmethode volgden herstelden volledig en snel en leven weer een normaal leven, zoals dat was vóór corona. Je klachten verdwijnen en je energieniveau wordt weer op-en-top. Je voelt je weer helemaal de oude.

We zijn wettelijk verplicht te vermelden dat deze sessie niet bedoeld is als enige vervanger voor medische behandeling van COVID-19. Deze behandelmethode voorkomt niet dat je besmet kunt worden, maar helpt je de gevolgen (de nasleep) op te lossen.

Behandelmethode

Met de behandelmethode geef je jouw onderbewustzijn de juiste instructies die leiden tot volledig herstel.

Luister naar de afzonderlijke delen om je onderbewustzijn te herprogrammeren, waardoor je sneller dan ooit de weg naar volledig herstel na Corona inzet en je je vlug sterker en beter voelt. Door deze verandering word en voel je je gezonder, fitter en energieker.

De behandeling helpt je:

  • De nasleep van corona te stoppen
  • Je energieniveau gestaag van binnenuit te laten stijgen
  • Je snel weer sterker en beter te voelen

Meer weten en lezen wat cliënten hierover zeggen?

Ga naar www.covidherstel.nl voor meer informatie en downloaden van deze behandelmethode.

Ga naar Covidherstel.nl

Copyright © 2006-2021 Trancewerk.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

Diabetes genezen

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.