Schokkende waarheid: zo zit jouw wereld in elkaar!

Heb je ooit de uitdrukking ‘Alles is Energie’ gehoord? Vast wel. En feitelijk is dat ook zo.
Wanneer je een extreem sterke microscoop zou hebben en in zou zoomen op bijvoorbeeld je hand, dan zou je uiteindelijk cellen zien. Nog verder ingezoomd zie je moleculen en nog verder atomen. Die atomen bestaan weer uit nog kleinere deeltjes.
En als je dan nóg verder in zou kunnen zoomen, dan begeef je je in de gonzende wereld van de kwantumfysica. Dit is de wereld waarin vaste materie alleen lijkt te bestaan als het waargenomen wordt. Zonder deze waarneming is het alleen maar energie. Het is een vreemde wereld bestaande uit energiegolven.
Omdat dit de bouwstenen zijn van atomen, moleculen, cellen en dus alle materie, kun je gerust stellen dat alles uiteindelijk energie is. Jij bent energie en de hele wereld om je heen is ook energie.
Wist je dat deze energie beïnvloed kan worden? Je leeft in de illusie dat jij en je fysieke buitenwereld afzonderlijke dingen zijn, maar in werkelijkheid is dat niet zo.

Je binnenwereld versus je buitenwereld

Op kwantumniveau is er namelijk ook sprake van een soort verstrengeling van energie. En dus kunnen we stellen dat jouw binnenwereld, de wereld van je gedachten en onbewuste programmering, uiteindelijk hetzelfde is als je buitenwereld, dat wat je als ‘buiten jezelf’ ervaart en waarneemt.
Om het simpel uit te leggen zeggen we dan: je binnenwereld creëert je buitenwereld. Letterlijk!
En dat is mooi om te weten, want daarmee kun je jouw fysieke realiteit vormen en aanpassen.

Zo liggen de feiten

In een vorige blog vertelde ik je over je innerlijke zelfbeeld en hoe dit beeld eigenlijk jouw wereld vormt. Het is dan ook zo dat problemen of situaties in jouw buitenwereld in feite geen op zichzelf staande dingen zijn. Het zijn innerlijke, binnenwereld-situaties die zich weerspiegelen in jouw buitenwereld.
Cru gezegd:

  • Je hebt geen fysieke problemen, maar innerlijke problemen die zich fysiek uiten.
  • Problemen in je fysieke privéleven zijn dan ook innerlijke problemen die zich in je fysieke privéleven manifesteren.
  • Als je zakelijke problemen hebt, heb je dus innerlijke problemen die zich weerspiegelen in je zakelijke fysieke wereld.

Logica

Je denkt als mens meestal rechtlijnig en zogenaamd ‘logisch’. Terwijl de natuur niet bepaald rechtlijnig is. Als er dan op welk gebied dan ook een probleem of wens voor iets ontstaat, dan denk je dat op te kunnen lossen door logisch na te denken en te handelen. Het zal geen verrassing zijn dat deze aanpak meestal niet werkt.
Wanneer je bijvoorbeeld pech hebt in de liefde, focus je op de relatie, wat de ander doet, wat je zelf doet. Dat soort dingen. Maar daar ligt niet de echte achterliggende oorzaak van het probleem. Die ligt namelijk in je eigen binnenwereld. Dat probleem weerspiegelt zich in de realiteit die je jouw fysieke wereld noemt. Helaas is dat vaak niet altijd eenvoudig te (be)vatten en menigeen, jij wellicht ook, vindt het makkelijker om het buiten zichzelf te zoeken.
Dus wat doe je dan? Een rationele verklaring zoeken, omdat je wilt ‘begrijpen’, waarom iets niet gaat zoals je wilt. Of iets of iemand de schuld geven. Soms jezelf de schuld geven. Maar ook dat leidt niet tot een echte oplossing.

Je spiegel

Zoals ik hierboven al zei, en ik herhaal het nog maar eens: Jouw fysieke wereld, is feitelijk een weerspiegeling van je innerlijke wereld.
Het is alsof je in de spiegel kijkt en wat je daar ziet reflecteert zich in je fysieke wereld.
Veel mensen geloven dat ze niet goed genoeg zijn. Vanuit die overtuiging (zelfbeeld) doe je niet wat nodig is. Het is een ‘self fulfilling prophecy’. Hoe kun je dan verwachten dat anderen wel zien dat je goed genoeg bent?
Als jij niet in jezelf gelooft, gelooft een ander ook niet in je. Als jij negatief denkt over jezelf, denkt een ander ook heel snel negatief over jou. Maar als jij positief bent en denkt dat je wél goed genoeg bent, krijg je dat ook terug gespiegeld via anderen. Zie je hoe dit werkt?
Zodra jij denkt dat je iets kunt, zul je er onbewust op aansturen dat je het inderdaad kan. En andersom dus ook. En daarmee zie je een gespiegelde realiteit van je eigen innerlijk zelfbeeld.

Ik schoot in de lach om Theo

Ik zat laatst op een verjaardag en kwam Theo tegen, een kennis van mij. Theo is verkoper bij een grote winkel waar ze TV’s en dat soort apparatuur verkopen. Maar Theo is niet echt een besluitvaardig iemand. Hij is best wel een twijfelaar, als ik het zo mag zeggen. Als hij schoenen moet kopen, dan duurt het eeuwen, omdat hij nooit kan beslissen. Het grappige is dat hij op die verjaardag tegen me zat te klagen over zijn werk. Hij vertelde dat hij zo’n hekel had aan klanten die niet weten wat ze willen. Hij zei dat hij er niet goed van wordt als mensen zeggen dat ze er ‘nog even over na moeten denken’.
Ik schoot in de lach en hij keek me raar aan. Ik zei: “Sorry hoor, Theo. Maar doe jij niet hetzelfde?” Hij ontkende, want dat was anders… Tuurlijk, Theo! Slaap lekker verder. Mensen verkopen dingen, zoals ze zelf dingen kopen. Hoe je zelf iets doet, zo krijg je het terug.

Verander je denken, dan verandert je wereld

Jouw problemen en situaties zijn reflecties van je innerlijk zelfbeeld en je manier van denken. Wil je een positieve fysieke realiteit? Zorg er dan voor dat je positief denkt. Het is maar net waarmee jij innerlijk resoneert! Resoneer je van binnen positief, dan kom je in aanraking met positiviteit in je fysieke wereld.
Ruim de boel van binnen op en in je fysieke wereld verdwijnt de rommel ook. Vertoon zelf het gedrag waarvan je wilt dat mensen zich ook zo tegen jou gedragen. Maar wijzig wel van binnenuit, anders werkt het niet.
Je zult merken dat zodra je van binnenuit, en dus automatisch, positief gaat denken, je fysieke wereld heel snel positiever wordt. En dat gebeurt bijna altijd sneller dan je voor mogelijk hield.

Hoe doe je dit?

Van binnenuit veranderen doe je door je onderbewustzijn de juiste instructies te geven. Het grote voordeel daarvan is dat je het probleem bij de bron aanpakt.
De sessie Positief Denken helpt je om dit snel voor elkaar te krijgen. Je kunt dit met hypnose doen, maar ook met de multiliminal-methode. Ongeacht wat je kiest zul je snel een innerlijke verschuiving gaan voelen. Er komen meer positieve gedachten in je op en negatieve gedachten blijven steeds vaker weg.
Het gevolg zal zijn dat je elke dag sterker gaat resoneren op de frequentie van positiviteit. En daarmee creëer je meer positiviteit in je fysieke wereld. Je manifesteert steeds meer positieve dingen en situaties, en wie wil dat nou niet?
De hypnosesessie Positief Denken kun je nu tijdelijk downloaden voor slechts 24,99 euro. Mocht je de multiliminal willen (meer info hierover vind je hier), dan kun je deze eveneens downloaden voor de tijdelijke aanbiedingsprijs van 24,99 euro.
Hypnose en multiliminal, het zijn twee verschillende manieren waarmee je in een razend tempo een extreem positief en blíjvend verschil kunt creëren in je innerlijke en fysieke wereld.

Copyright © 2006-2024 Trancewerk.nl

Vond je dit interessant?

Deel dit op je socials!

Meld je aan voor onze gratis pushmeldingen

Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg een GRATIS sessie

0 0 stemmen
Beoordeel dit
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Comments
Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien

Diabetes genezen

Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier