Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

Gezond en Gelukkig 2020 - Goede voornemens

Wat zijn jouw goede voornemens?

Heb je goede voornemens gemaakt? Is dit de eerste keer of heb je ze al eerder gemaakt?

Ik vroeg mij af waar goede voornemens eigenlijk vandaan gekomen zijn. En dus ging ik op zoek. Eén ding is zeker: het is een traditie die al vele duizenden jaren oud is. En niemand weet precies waar het ooit begon. Toch zijn er enkele populaire verklaringen.

Babylonië

BabylonDe traditie van goede voornemens voor het nieuwe jaar gaat terug tot het Babylonië van 4000 jaar geleden! In die tijd waren de goede voornemens vooral bedoeld voor het teruggeven van geleend gereedschap.

In het oude Rome beloofde men vaak om anderen in het nieuwe jaar beter te behandelen. Later, toen het christendom opkwam, werden deze goede voornemens omgezet in gebeden.

Vroeger en nu

Terwijl mensen vroeger vooral gemeenschappelijke doelen voor ogen hadden, is men zich door de jaren heen steeds meer gaan focussen op persoonlijke verbeteringen.

Wanneer je goede voornemens hebt, kun je twee dingen doen. Het ene werkt wel (een kleine groep kent dit) en het andere werkt niet (dat is wat de massa doet en wellicht jij ook).

Wat wel en niet werkt

Methode 1 (die niet werkt)

 • Je probeert je goede voornemens te realiseren op wilskracht. Dit is de bekendste methode. Het begin is makkelijk, maar het is erg moeilijk om het vol te houden. Meestal val je binnen een paar dagen tot weken alweer terug in oude gewoontes. Jammer van de moeite. Misschien volgend jaar?

Methode 2 (die wél werkt)

 • Deze methode is slimmer, omdat je jouw onderbewustzijn het werk laat doen. Je onderbewustzijn werkt namelijk 24 uur, 7 dagen per week, onafgebroken voor jóu! Het is onvermoeibaar en het helpt je ervoor te zorgen dat dit de laatste keer was dat je een goed voornemen nodig had. Wat jij namelijk in je onderbewustzijn stopt, is blijvend.

Tachtig procent van de Nederlanders en Belgen heeft minstens één goed voornemen. Slechts een zeer klein deel daarvan kiest voor de slimme methode 2.

Dus de vraag is:

Wat ga jij dit keer doen?

Kies je voor een methode die niet of  wél werkt?

Opvallend is dat veel mensen steeds weer, elk jaar opnieuw, dezelfde goede voornemens hebben.
Huh, steeds weer?

Het probleem is namelijk dat zij kiezen voor methode 1, die dus niet werkt. En dus is het op wilskracht volhouden van een goed voornemen veel moeilijker dan het bedenken ervan.

Wat interessant is, is dat je er zelf voor kunt zorgen dat jouw voornemens ook echt uitkomen! Je kunt dat via methode 2 doen! Dan wordt jouw goede voornemen definitief gerealiseerd.

Natuurlijk kan ik je daarbij een beetje helpen. Bedenk je echter wel dat je uiteindelijk zelf doet met behulp van jouw eigen onderbewustzijn. Zo wordt het verwezenlijken van jouw goede voornemen een peulenschilletje!

Wanneer je luistert naar een sessie of programma dat je kunt downloaden, realiseer je snel jouw doel. Je stelt je onderbewustzijn in op jouw goede voornemen en binnen enkele dagen is het een positief onderdeel van je leven geworden.

 • 20 kilo afvallen? Simpel.
 • Stoppen met roken? Ook erg simpel.
 • Iets anders dat je wilt, en moeilijk lijkt? Echt ook simpel, als je maar weet hoe!

Wat je ook kiest, zodra je jouw onderbewustzijn het werk laat doen, is je weg naar succes gegarandeerd!

Wij wensen je alvast een succesvol, vitaal en gezond 2020!

Michel Lejeune en Trancewerk-team

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

 • Beste Michel,
  Ik heb op 17 dec. een vraag gesteld per e-mail over het gebruik van de (door mij gekochte) sessies Ouder Worden Omkeren, maar helaas nog geen antwoord ontvangen. Krijgt u de reacties op de e-mails niet binnen en kan men alleen via deze box een vraag stellen?
  Vriendelijke groeten, Edwin Westhoff

  • Hallo Edwin,
   Ik heb even gekeken en heb je mailtje inderdaad gevonden. Excuses dat hij nog niet beantwoord is. Ik vrees dat hij er tussendoor geschoten is.
   Ik ga hem direct beantwoorden voor je.

  • Het HypnoSmoke Programma bestaat uit 10 delen. Elk deel doe je gemiddeld 7 keer. Dat kan 1 x per dag zijn, of vaker. Gedurende het programma zul je op een gegeven moment opmerken dat je al een poosje vergeten bent te roken. Dat is het moment dat je van binnenuit nooit meer de hunkering hebt naar roken. Vanaf dat moment is je rookverslaving voorgoed verleden tijd.
   Het zijn downloadbare mp3-bestanden die je via een smartphone, tablet, computer, mp3-speler, of ander apparaat dat mp3-bestanden kan afspelen, opzet. Je luistert bij voorkeur met een koptelefoon (of ‘oortjes’).

 • GRATIS SESSIE

  TEST OF JE GESCHIKT BENT!

  VOORDELEN

  >
  Geen producten

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 59,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.