Menu

Geen controlefreak meer

Als je een controlefreak bent, maak je je leven ongemerkt lastig. Zonder dat je het weet loop je een heleboel opdrachten te geven en word je snel geïrriteerd of boos om kleine dingen.

Een controlefreak wil altijd de touwtjes in handen hebben en geeft daardoor vaak mensen advies, zelfs ongevraagd. Als jij een controlefreak bent dan ben je ervan overtuigd dat je het meestal beter weet en je staat erop dat mensen niet worden beïnvloed door anderen die er een andere mening op na houden.

De controlefreak levert kritiek op alles waar andere mensen in geïnteresseerd zijn en dat niet jouw interesse heeft. Over het algemeen vinden mensen het lastig om met een controlefreak samen te werken of samen te wonen. Je zult dan ook merken dat een controlefreak meestal moeite heeft om langdurige relaties te onderhouden.

Met behulp van de hypnosesessie Geen controlefreak meer kun je jezelf helpen het controlefreak-gedrag af te zwakken, zodat je iemand wordt die veel prettiger in de omgang is.

De sessie helpt je in een diepe trance te komen, van waaruit je onderbewustzijn de instructies krijgt om te focussen op je eigen identiteit. Je legt contact met je innerlijke ik die oprecht zoekt naar wat het beste is voor jou. Dit zal leiden tot een verandering die in je voordeel werkt. Wanneer je regelmatig naar Geen controlefreak meer luistert zul je:

  • een nieuwe set aan managementstrategieën ontwikkelen voor betere relaties met wereld en de mensen om je heen
  • merken dat je de grenzen van je controle op anderen leert te respecteren
  • situaties leren herkennen, waarbij je op de juiste manier jouw advies kunt geven
  • je ontspannen en kalm voelen wanneer je ergens niet de controle over hebt
  • de juiste situaties uitzoeken waar je je energie aan kunt besteden
  • meer waardevolle relaties kunnen opbouwen met anderen

Download nu Geen controlefreak meer en tem de controlefreak in je, waardoor je meer waardevolle relaties kunnen opbouwen met anderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geen controlefreak meer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten