Menu

Het is niet zo slecht als je denkt

Als er vaker dingen fout gaan, dan kun je daar behoorlijk gefrustreerd door raken. En als het dan weer voor de zoveelste keer fout gaat, kun je het idee krijgen dat het zo slecht is dat je het niet kunt veranderen. En dat terwijl dit ene incident op zich misschien weinig voorstelt, kan het anders voelen. Zeker als het de zoveelste keer is dat er iets gebeurt.

Je verstand kan je dan het signaal geven dat alles verloren is, waardoor het kan aanvoelen als een compleet drama. Dit zorgt er dan voor dat je je ogen sluit voor mogelijkheden die je situatie zouden kunnen verbeteren. Je wordt als het ware blind voor de oplossing die tot een beter resultaat en een beter gevoel zou kunnen leiden. En dat is jammer, want hierdoor kun je niet meer oplossingsgericht denken en elke keer dat er iets misgaat, wordt dat gevoel sterker en sterker.

Volgens je gevoel is er op zo’n moment geen weg meer terug om het beter te maken. Je kunt oprecht het idee hebben dat het zo slecht is dat er niets meer aan te doen is. Dit alles kan ervoor zorgen dat je geen plezier meer hebt in het leven, omdat er toch niets meer te redden valt.

Maar wees gerust, want de hypnosesessie Het is niet zo slecht als je denkt kan je helpen je gevoel in positieve zin te veranderen, waardoor je gaat inzien dat je situatie strikt genomen helemaal niet zo slecht is als je dacht. De sessie Het is niet zo slecht als je denkt is een effectieve manier om zaken realistischer te gaan zien en aan te pakken. De sessie laat je eerst diep ontspannen, waarna je contact legt met je onderbewustzijn.

Hierdoor kun je beter focussen op de meer belangrijke dingen in het leven en wordt het eenvoudig voor je om alle spanning en stress achter je te kunnen laten. Hierdoor kun je beter nadenken en objectiever en positiever naar de situatie kijken. Door de sessie Het is niet zo slecht als je denkt kun je de feiten beter onder ogen zien en zul je goede plannen kunnen uitwerken voor alles wat je wilt ondernemen. Je zult je stukken beter voelen bij elke stap die je neemt.

Download nu Het is niet zo slecht als je denkt en voel je stukken beter, doordat je gaat zien dat het helemaal niet zo slecht is als je dacht

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het is niet zo slecht als je denkt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten