Menu

Langetermijndenken

Langetermijndenken betekent verder denken dan alleen het nu of morgen. Het kan betekenen dat je denkt aan de dagen na morgen en je toekomst. Veel mensen zijn in staat om de gevolgen van nu op de langere termijn in te schatten, maar er zijn ook mensen die daar meer moeite mee hebben. Zij leven meer van dag tot dag.

Mensen die niet op de lange termijn denken, denken meestal niet goed na over wat er morgen kan gebeuren of volgende week of volgende maand. Zij kijken vaak terug en hebben spijt dat ze toen niet beter hebben nagedacht over hun toekomst, terwijl ze nu met de handen in het haar zitten. Veel problemen in het gezin of op het werk komen voort uit onvoldoende nagedacht hebben op de lange termijn.

Als je niet op de lange termijn denkt, ben je ook niet in staat om innovatief te denken en kun je moeilijk toekomstplannen maken. En als er één ding zeker is, is het dat die toekomst eraan komt! En voor je het weet is het zover en daar sta je dan met lege handen, figuurlijk en vaak ook letterlijk.

Door gebrek aan denken op de lange termijn, zul je ook een gebrek aan tijd hebben, omdat je vastgeroest zit in het nu en veel dingen ad hoc gaan. Ook kun je een gebrek aan lef ontwikkeld hebben om dingen te doen. Dit komt dat vaak voort uit angst voor onbekende in de toekomst.

De hypnosesessie Langetermijndenken leert je ontspannen en het traint je hersenen om verder te kijken dan alleen vandaag of morgen. Je zult door deze sessie in een bijzonder rustige sfeer terechtkomen, waardoor je een betere kijk op je leven en je toekomst krijgt.

Je leert om nu de juiste keuzes te maken die voordeel opleveren voor later op de lange termijn. Dit kan omdat de sessie je na leert denken over de toekomst. Het gevolg van het ontwikkelen van je langetermijndenken is dat je meer tijd krijgt, je innovatiever wordt en je beter kunt plannen.

Vervolgens helpt een goede langetermijnplanning dat je later geen financiële stress hebt. Je zult bijvoorbeeld leren sparen voor je toekomst en op je werk kun je betere toekomstplannen maken. Je weet precies wat je wilt bereiken in het leven en je kunt er na deze sessie ook naartoe werken.

Download nu Langetermijndenken en begin nu te werken aan een goede toekomst

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Langetermijndenken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten