Menu

Leer van fouten

Ben je iemand die vaker dezelfde soort fouten maakt en je snapt maar niet waarom? Zeg je weleens tegen jezelf dat je van je fouten leert, om vervolgens toch weer dezelfde soort fout te maken, ook al had je je voorgenomen die fout niet meer te maken?

Fouten maken doen we allemaal en het is onderdeel van ons leerproces hier. Fouten maken is een proces dat wordt aangestuurd vanuit je onderbewustzijn en als je telkens dezelfde soort fout maakt wil dat zeggen dat je op bewust niveau wel weet hoe je die fout voortaan moet voorkomen, maar op onbewusts niveau nog niet.

Veel mensen die steeds weer dezelfde soort fout maken kunnen het gevoel hebben niet vooruit te komen, omdat ze op de één of andere manier toch weer steeds hun hoofd stoten tegen die onzichtbare muur. Onbewust zit je als het ware gevangen in een soort spiraal, waarbij je niet beseft dat je elke keer weer op dezelfde soort fout afstevent. Mensen kunnen je aankijken alsof je dom bent en jij vraagt je maar af hoe dat toch komt?

Het antwoord op de vraag hoe het komt dat je op de één of andere manier niet leert van je fouten ligt verscholen in je onbewuste programmering. Daar weet je dus bewust niets van. De hypnosesessie Leer van fouten werkt op hetzelfde onbewuste niveau als waar jouw fout-programmering zich afspeelt, en daardoor is deze sessie zo effectief in het corrigeren daarvan.

De sessie Leer van fouten geeft je een inzicht, waardoor je gaat snappen waarom je steeds dezelfde soort fouten maakte. Uiteraard helpt deze sessie ook dat je niet weer dezelfde fout maakt, waardoor je het op een andere manier gaat doen. Je wordt alerter en je leert beter naar situaties kijken, waardoor je betere keuzes leert maken in je leven. Dit keer de juiste keuzes.

Je leert een eenvoudige, doch sterke methode om je eigen leermeester te zijn. Hierdoor ga je gemaakte fouten snappen en je leert ontdekken waarom bepaalde keuzes, die je eerder zou maken, foute keuzes zijn. Vervolgens kun je afzien van die keuze en een betere kiezen. Hierdoor zul je merken dat je voortaan in staat bent om op het juiste moment de juiste keuzes te maken en dat die keuzes ook goed zijn.

Download nu Leer van fouten en maak voortaan de juiste keuzes in je leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leer van fouten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten