Menu

Niet meer zwart-witdenken

Wordt er weleens tegen je gezegd dat je niet zo zwart-wit moet denken? Dat het bij jou altijd alles of niets is? Zwart-wit denken kan heel erg lastig zijn. Iemand is aardig of niet aardig. Je bent goed of slecht. Een film is geweldig of juist vreselijk. Wat er ook gebeurt, je hebt direct een streng oordeel klaar. Een middenweg is er niet. Jouw wereld is zwart of wit.

Deze manier van denken wordt ook wel zwart-witdenken genoemd. Het is een starre manier van denken die heftige emotionele reacties kan oproepen. Zijn dit vooral positieve gevoelens, dan is er (meestal) geen probleem. Verval je in negativiteit en heftige nare gevoelens, dan is het een ander verhaal.

Het grootste gevaar is de invloed op je zelfbeeld. Door zwart-witdenken voel je je al snel een mislukkeling als je niet volmaakt of briljant bent. Maak je een fout, dan straf je jezelf genadeloos af. Je bent waardeloos, hebt gefaald of bent nergens goed in. Je wordt onzeker en kan in een negatief denkpatroon belanden.

Een negatief denkpatroon versterkt je negatieve gevoel. En zie daar: je ellendige, uitzichtloze situatie is een feit. Gelukkig een manier om snel van het zwart-witdenken af te komen.

De hypnosesessie Niet meer zwart-witdenken kan je van het zwart-witdenken afhelpen. Deze sessie zal je helpen om meer grip te krijgen op de automatische gewoontes van je onderbewustzijn, waardoor je kunt kiezen voor een juiste (betere) reactie.

Als je regelmatig ontspant bij de sessie Niet meer zwart-witdenken zul je de diepe veranderingen voelen die vanzelf optreden. Je voelt jezelf rustiger en minder gestrest door de verschillende levensveranderingen en je gaat ontdekken dat er vele tussenwegen zijn. Naast zwart of wit ga je merken dat er heel veel grijstinten zijn, waarmee je de dingen in je leven rationeler en duidelijker gaat zien.

Door deze sessie ga je het gemakkelijker vinden om rekening te houden met verschillende factoren wanneer je een beslissing moet nemen. Ook ga je merken dat je minder emotioneel bent bij het nemen van beslissingen. Hierdoor kun je veel beter op de juiste manier reageren op verschillende situaties in je leven.

Download nu Niet meer zwart-witdenken, zodat je een kleurrijker leven krijgt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet meer zwart-witdenken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten