Menu

Om kunnen gaan met teleurstellingen

Iedereen heeft in het leven teleurstellingen te verwerken. Het hoort erbij en je bent dus niet de enige. Belangrijk is dat je weet hoe je met die teleurstellingen om dient te gaan.

Veel mensen hebben na een teleurstelling soms een behoorlijk trauma te verwerken. Teleurstellingen in de liefde, in mensen of vriendschappen, of financiële zaken kunnen er goed inhakken. Je klapt dicht, je wil niets meer ondernemen, je wordt passief in het leven of je gaat alles en iedereen wantrouwen.

Soms kunnen teleurstellingen in het leven je ook agressief maken, omdat het kan lijken alsof iedereen je nakijkt en je wil aanspreken op je teleurstelling. Grote teleurstellingen kunnen ertoe leiden dat je niet meer nuchter na kunt denken en in ergere gevallen kun je zelfs je plezier in het leven verliezen.

Met de hypnosesessie Om kunnen gaan met teleurstellingen kun je ervoor zorgen dat je een flexibeler mens wordt die veel sneller over teleurstellingen heen kan komen. En deze verandering kan vlug gerealiseerd worden, omdat de sessie je onderbewustzijn aanspreekt, waardoor je als het ware een mind-shift ondergaat.

Met de sessie Om kunnen gaan met teleurstellingen leer je te ontspannen en je gedachten op te schonen, zoals je dat nog nooit eerder deed. Je zult weer sterk in het leven staan en je bent voortaan in staat om elke soort teleurstelling sneller dan ooit te verwerken en achter je te laten.

De sessie helpt je een interessante positieve verandering te realiseren in je gedrag, wat je snel zult merken. Je kunt hierdoor meer genieten van het leven en je gaat meer activiteiten ontplooien. En net zoals ieder ander mens, loop je op een bepaald moment in je leven tegen een nieuwe teleurstelling op. En dan is het negatieve effect zoals je dat vroeger kende, sneller weg dan je ooit voor mogelijk hield.

Download nu de Om kunnen gaan met teleurstellingen en merk op dat teleurstellingen krachtig positieve leermomenten worden

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Om kunnen gaan met teleurstellingen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten