Menu

Openstaan voor andere ideeën

Wanneer je niet openstaat voor andere ideeën word je al gauw als een kortzichtig iemand aangemerkt. En als je kortzichtig bent heb je vaak een idee, mening of oordeel ergens over, zonder dat je veel van datgene afweet.

Dat kan bijvoorbeeld een mening over iets of een ander persoon zijn. Je vindt dan iets, zonder het, hem of haar goed te kennen en iets van de achtergrond af te weten. Je denkt meestal zwart-wit, hebt moeite met compromissen sluiten en bent vaak bevooroordeeld.

Iemand die niet openstaat voor andere ideeën gelooft meestal alleen in de eigen waarheden. Ook vind je het lastig en ben je vaak niet bereid om na te denken over mogelijke andere waarheden, omdat ze in jouw ogen meestal niet bestaan.

Mensen zullen al snel tegen je zeggen dat je niet verder kijkt dan je neus lang is, waardoor ze sneller geneigd zijn je te mijden.

Wanneer je dit kortzichtige (aangeleerde) gedrag wilt veranderen zal de hypnosesessie Openstaan voor andere ideeën je hierbij helpen. Deze sessie helpt je meer open te gaan staan voor andere ideeën. De sessie Openstaan voor andere ideeën helpt je je gedachten te verruimen.

Je komt tot rust en je onderbewustzijn zal zich concentreren op het openstaan van suggesties. Hierdoor zul je snel opmerken dat je een diep gevoel van rust krijgt en een fijn gevoel van wie je eigenlijk bent. Je ervaart een gelukkig gevoel om open te staan voor wat het leven je te bieden heeft.

Je wordt je meer bewust van het grotere doel van je leven en je ontdekt dat je veel meer gezelligheid kunt ervaren in je leven. Je gaat uitkijken naar nieuwe ervaringen en zelfs de ervaringen die nu nog een uitdaging voor je vormen. De mensen om je heen zullen je nieuwe openheid ten zeerste waarderen.

Download nu Openstaan voor andere ideeën en merk hoe de mensen om je heen je nieuwe openheid ten zeerste waarderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Openstaan voor andere ideeën” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten