Menu

Stop altijd het slechtste te denken

Altijd het slechtste denken van een situatie kan behoorlijk stressvol zijn. Het zorgt ervoor dat je je niet echt gelukkig voelt als je zo pessimistisch denkt.

Negatief denken betekent dat je weinig tot geen mogelijkheden ziet, maar wel de beperkingen. Je ziet wat niet kan en wat problemen oplevert en niet wat juist wél kan en wat mogelijke oplossingen zijn.

Niets wat de moeite waard is, is ooit voortgekomen uit negatief denken. Altijd het slechtste denken heeft een enorme negatieve impact op je gemoedstoestand, je relatie, je werk en je gezondheid. Het is waarschijnlijk de grootste veroorzaker van problemen. Immers, met het slechtste denken van iets creëer je ook een negatief zelfbeeld en een negatief beeld van anderen.

Je creëert hierdoor negatieve verwachtingen voor de toekomst en een negatief beeld van heden en verleden. Kortom, het beïnvloedt je hele leven. Het slechtste denken van iets schept een negatieve verwachting van de toekomst en daarmee bepaal je in feite al een negatief doel. Je focust op wat je niet wilt, en door deze negatieve focus, is de kans dat het gerealiseerd wordt groot.

Met behulp van de hypnosesessie Stop altijd het slechtste te denken kun je afkomen van altijd maar het slechtste te denken. Je buigt je gedachten om van steeds maar het negatieve zien, naar steeds het positieve zien.

De sessie Stop altijd het slechtste te denken kan je helpen om uiteindelijk van die negatieve denkpatronen af te komen, waardoor je in staat bent op een positieve manier te kijken naar situaties en mensen.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Stop altijd het slechtste te denken luister zul je merken dat je:

  • steeds beter wordt met wachten en kijken wat er gebeurd, voordat je negatieve conclusies trekt
  • je bewust wordt van de positieve mogelijkheden
  • in gaat zien welke positieve mogelijkheden bij negatieve situaties passen
  • in staat bent meer dingen uit te proberen, ook al is de uitkomst ervan onzeker
  • beter op situaties in kunt spelen, ongeacht wat er gebeurt
  • leven veel leuker wordt

Download nu Stop altijd het slechtste te denken en maak je leven leuker, doordat je de positieve kanten gaat zien

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop altijd het slechtste te denken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten