Menu

Stop je gedachtenmaalstroom

Denk jij te veel na? Voelt het soms alsof je gevangen zit in je hoofd? Dan ben je waarschijnlijk vooral bezig met angsten en problemen. Dit kan heel erg frustrerend en stressvol zijn.

Goed nadenken over iets, bijvoorbeeld een bepaalde beslissing, is goed. Maar te veel nadenken is vermoeiend en werkt averechts. Helemaal als je gedachten maar rond blijven malen in je hoofd en je die uitputtende denkmachine niet uit kunt zetten.

Als je je ergens op wilt concentreren vormen constante gedachten alleen maar een belemmering. Het voelt alsof je vastzit en niet gewoon lekker je leven kunt leiden. Je geest heeft het veel te druk.

Je weet dat je te veel nadenkt, maar je weet niet hoe je ermee kunt stoppen. Het goede nieuws is dat je hier verandering in kunt brengen.

Er kunnen genoeg redenen zijn waarom je te veel in je hoofd zit. Wat die redenen ook mogen zijn, je hoeft er niet voor altijd in gevangen te zitten. Je kunt namelijk leren om je brein dusdanig te trainen dat je je rustig kunt richten op datgene wat echt aandacht nodig heeft.

De sessie Stop je gedachtenmaalstroom helpt je die maalstroom tot stilstand te brengen, door gebruik te maken van de kracht van je onderbewustzijn. Terwijl je naar deze sessie luistert, zul je merken dat er wat dingen gaan veranderen. Je ontspant sneller en meer en bent je meer bewust van je omgeving. Het wordt eindelijk stiller en rustiger in je hoofd.

Je ontdekt dat je echt kunt kiezen wat je denkt en wanneer en je kunt ervoor kiezen om ook een aan niets te denken.

De sessie Stop je gedachtenmaalstroom helpt je om je aandacht niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten te kunnen richten, waardoor je meer aandacht hebt voor de fysieke en mooie aspecten van je leven.

Uiteindelijk helpt Stop je gedachtenmaalstroom je alle facetten van je leven meer in balans te krijgen. Je zit niet langer meer gevangen in je hoofd. Je bent eindelijk vrij en krijgt rust.

Download nu Stop je gedachtenmaalstroom en geniet van echte vrijheid en rust in je hoofd

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop je gedachtenmaalstroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten