Menu

Stop jezelf te vergelijken

Sommige mensen hebben de aangeleerde vervelende eigenschap zichzelf steeds weer te vergelijken met anderen. Maar waarom moet je je vergelijken met anderen?

Op die manier kun je nooit echt jezelf zijn en zal het lastig zijn om je eigen identiteit te ontwikkelen. Je kent jezelf niet en vaak zul je niet weten tot wat jij als mens in staat bent. Als je jezelf vaker dan je lief is vergelijkt met anderen is het lastig om je eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Je kijkt naar het geld, de mooie kleren, de snelle auto’s, de fantastische carrière, de luxueuze vakanties, de prachtige huizen, de mooie slanke lichamen… van anderen, en jij wil dat ook. Op een bepaalde manier zou je net zo willen zijn als die ander en vind je jezelf misschien wel een mislukkeling?

Mensen die zichzelf te veel vergelijken met anderen zijn niet in staat om écht naar zichzelf te kijken. En uiteindelijk maakt dit je ongelukkig. Als je jezelf vergelijkt met iemand anders en jezelf ‘lager’ waardeert, dan doe je niet alleen jezelf tekort. Je plaatst die ander ook ergens op een ladder van hoe ‘goed’ die persoon bezig is in zijn of haar leven, alsof het eendimensionaal is.

Als je jezelf te veel vergelijkt met anderen gooi je niet alleen je eigen uniciteit overboord, maar je reduceert ook het unieke karakter van die ander tot een platgeslagen beoordeling van ‘beter’ of ‘mooier’.

De hypnosesessie Stop jezelf te vergelijken kan je helpen te stoppen om jezelf te vergelijken met anderen. Je zult in staat zijn jezelf los te breken van de behoefte om jezelf te vergelijken met anderen. Met de sessie Stop jezelf te vergelijken bevrijd je je verstand en gevoel van de druk te willen wat die ander heeft, kan of doet. Je gaat begrijpen dat iemand anders’ leven na te leven niets anders is dan een valse droom.

Met de hypnosesessie Stop jezelf te vergelijken ga je jezelf herontdekken, wat je eigen echte waarde is en je wordt je bewust van het unieke pad in het leven dat speciaal voor jou bestemd is. Je gaat jezelf zien als een uniek cadeau aan de wereld, waardoor je een innerlijk geluksgevoel krijgt en je veel meer tevreden bent met jezelf.

Download nu Stop jezelf te vergelijken en zie jezelf als een uniek cadeau aan de wereld

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop jezelf te vergelijken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten