Menu

Vrij van bijgeloof

Niet onder een ladder doorlopen, laat een zwarte kat je pad niet kruisen en denken dat 13 een ongeluksgetal is… zijn vormen van bijgeloof. Weet je dat er mensen zijn die zwaar bijgelovig zijn? Ze baseren hun hele leven hierop. En met dit bijgeloof lopen zij vaak veel dingen in hun leven mis.

Bijgeloof (ook wel volksgeloof of alternatieve religiositeit genoemd) is een niet op godsdienst of wetenschap gebaseerd geloof. Het houdt meestal in dat er iets veroorzaakt zou kunnen worden door bovennatuurlijke krachten of machten. Bijgeloof is normaal en in sommige gevallen kan het zelfs gezond zijn om bijgelovig te zijn. Als je bijgelovig bent geloof je zonder bewijs of ondanks tegenbewijs.

Maar bijgelovig zijn kan ook forse nadelen hebben. Zo kun je geen oog hebben voor de relatie tussen oorzaak en gevolg. Je gelooft in wonderen, in de kracht van vervloekingen, toverspreuken, dromen, en profetieën.

Als je bijvoorbeeld gelooft in vervloekingen, dan zal een selffulfilling prophecy er vaak voor zorgen dat je zelf, vanuit je onbewuste bijgeloofs-gedachtepatronen, deze vervloeking realiseert. Dat doe je dus zelf, terwijl je er heilig van overtuigd bent dat het een externe macht of kracht is dat ‘dit’ met je doet.

Ook als je bang bent voor iets, dan zul je door bijgeloof vaak datgene waarvoor je bang bent onbewust creëren. Het gevolg is dan een ‘zie-je-wel’ reactie, waardoor het bijgeloof bevestigd en versterkt wordt.

Met behulp van de hypnosesessie Vrij van bijgeloof kun je jezelf bevrijden van de beperkingen van bijgeloof. Je zult weer in staat zijn om normaal te kunnen denken en je leert de oorsprong van het bijgeloof, waar jij in gelooft, kennen.

Je kunt middels de hypnosesessie Vrij van bijgeloof je bijgeloof overwinnen door te ontdekken waar dit bijgeloof bij jou vandaan komt. Wist je bijvoorbeeld dat het ongeluk dat je zult krijgen als je onder een ladder doorloopt, voortkomt uit de gedachte dat het gevaarlijk is om rond te lopen op plekken waar het risico op vallend gereedschap groot is?

Hoe meer je dit soort bijgeloof-situaties ontrafelt, hoe sneller je in zult zien dat ze niet op realiteit gebaseerd zijn. En hoe leuk het ook kan zijn om erin te geloven, je zult na deze sessie in staat zijn om rationeler te denken.

De sessie Vrij van bijgeloof zal je brein zodanig programmeren dat het op de juiste manier zal reageren wanneer je weer eens hoort over een bijgeloof. Ook ga je leren om bijgeloof niet te betrekken bij het nemen van beslissingen. Hierdoor zul je de kwaliteit van je leven verbeteren, omdat je keuzes voortaan gestoeld zijn op logisch en rationeel denken.

Download nu Vrij van bijgeloof en vergroot je levenskwaliteit door logischer en rationeler te denken

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van bijgeloof” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten