Menu

Word je eigen coach

Bepaalde mensen hebben een life coach nodig om ze door het leven heen te helpen. Deze mensen hebben vaak een negatief zelfbeeld van zichzelf en vinden op de een of andere manier dat zij niet goed genoeg zijn om iets nuttigs uit zichzelf te doen. Vaak denken zij dat ze iets niet goed kunnen of dat ze er geen discipline voor hebben. Deze mensen werken zichzelf feitelijk tegen in het leven.

Als je van mening bent dat jij ook alleen maar kunt presteren met behulp van een coach, geef je de macht over jezelf uit handen. Zo zul je je bijvoorbeeld maar moeilijk kunnen opwerken in een organisatie, of in het leven zelf. Ook zul je moeite hebben met het plannen van vooruitzichten voor je toekomst.

Met een coach maak je je afhankelijk van een ander die jou vertelt hoe het moet en of je iets goed doet, of juist niet. Maar eigenlijk is dat geen fijne manier van leven. Niet voor jou en ook niet voor je familie en je naaste omgeving.

Mensen die denken gecoacht te moeten worden hebben vaak een gebrek aan zelfvertrouwen en zullen ook vaak benadeeld worden door anderen, die daar op de een of andere manier misbruik van willen maken. Een coach zal dan proberen je over die onzekerheid heen te helpen. Hoe mooi zou het zijn als je zelf je eigen coach kunt zijn? Hoe krachtig, sterk en zelfstandig zul je dan worden?

De sessie Word je eigen coach kan je helpen om een beter mens van jezelf te maken. Je leert hoe je jezelf moed kan inspreken wanneer dat nodig is en je leert jezelf te motiveren om sterk te zijn in je beslissingen. Persoonlijke motivatie en ontwikkeling zullen een deel van je leven worden.

Door de hypnosesessie Word je eigen coach leg je op diep niveau contact met je onderbewustzijn. Hierdoor zal je in staat zijn om intens diep te ontspannen en ben je beter in staat om informatie tot je kunnen nemen. Je zult de mislukkingen in je leven van een afstand kunnen bekijken en rationeel kunnen beoordelen, zonder emotie. Hierdoor ontwikkel je een betere relatie met jezelf.

Je zult objectief naar jezelf kunnen kijken en je leert hoe je constructief en positief kunt zijn in alle situaties. Je wordt hiermee je eigen 24-uurs life coach.

Download nu Word je eigen coach en word je eigen 24-uurs life coach, zodat je jezelf altijd het beste advies geeft

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Word je eigen coach” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten