Menu

Bipolaire stoornis onder controle

Krijg hulp bij het onder controle krijgen van bipolariteit met hypnose

Ontdek waar die emotionele stormen vandaan komen en hoe je de impact ervan kunt verminderen met deze hypnosesessie.

  • Worstel je met het onder controle houde van een bipolaire stoornis?
  • Voelt het soms alsof je volledig overgeleverd bent aan onvoorspelbare van dramatische stemmings- en energieveranderingen?

Als eerste wil ik je zeggen dat een bipolaire stoornis een ernstige aandoening is. Het is dan ook belangrijk om deskundig medisch advies in te winnen.

Het leven kan een enorme uitdaging zijn als je last hebt van deze stoornis. Iedereen heeft weleens last van stemmingswisselingen, maar bij een bipolaire stoornis zijn de pieken enorm veel hoger en de dalen oneindig veel dieper. Tijdens een piek kun je het gevoel hebben dat je op de top van de wereld staat. Maar tijdens een dal kun je het gevoel hebben dat je compleet verpletterd bent door het leven zelf.

Wat opvallend is, is dat je tijdens die pieken het gevoel kunt krijgen dat je maar alles kunt doen, zonder (negatieve) gevolgen. Hierdoor kun je al je gevoel voor perspectief en rationeel oordeel verliezen. Je gedraagt je dan op manieren die rampzalige resultaten kunnen hebben.

Van mensen is bijvoorbeeld bekend dat zij al hun geld weggaven en berooid en dakloos achterbleven. Of dat ze torenhoge schulden creëerden.

En wanneer de neerwaartse beweging begint, gaat voor je gevoel alles in de verkeerde richting. Alles is dan ineens verschrikkelijk en de hele wereld lijkt tegen je te zijn. Wat heeft het dan nog voor nut om ‘s ochtends uit bed te komen.

Nogmaals, je bent je perspectief kwijtgeraakt.

Leer de stormwaarschuwingen herkennen

Hoewel het lijkt dat andere mensen de signalen al aan zien komen bij je, is dat voor jezelf vaak anders. En als je het niet ziet aankomen, is het moeilijk om op tijd de juiste maatregelen te treffen.

Toch is het mogelijk om meer controle te krijgen over je situatie, hoe onoverkomelijk dit misschien nu voelt. Je kunt leren om de gevaarssignalen te herkennen en op tijd actie te ondernemen. Hiermee kun je voorkomen dat je (weer) wegglijdt in een diep dal.

Je kunt je onderbewustzijn trainen om je te waarschuwen wanneer bepaalde signalen verschijnen. Vervolgens kun je leren om passende maatregelen te treffen om je te beschermen.

De sessie Bipolaire stoornis onder controle is een eenvoudige, krachtige manier om deze training uit te voeren. Het helpt je om meer controle over je gemoedstoestanden te krijgen, waardoor de pieken en dalen op een normaal aangenaam niveau blijven.

Het beheren van een bipolaire stoornis wordt met de sessie Bipolaire stoornis onder controle een stuk eenvoudiger voor je, waardoor je emotioneel stabieler wordt en je je over het algemeen beter voelt.

De sessie is ontwikkeld in samenwerking met psychologen. Met de speciale hypnosetechnieken zal dit je helpen om van die onbedwingbare stemmingswisselingen af te komen. Je zult meester worden over je eigen welzijn en leven.

Terwijl je ontspant en regelmatig naar je download luistert, zul je merken dat:

  • je steeds beter wordt in echt diep ontspannen
  • je innerlijke balans steeds beter wordt
  • je een steeds diepere toewijding voelt om goed voor jezelf te zorgen
  • je de ‘waarschuwingssignalen’ die een dal aankondigen steeds beter gaat zien
  • je steeds beter en sneler gaat reageren op die signalen, zodat je jezelf terug in balans kunt brengen
  • je geniet van een toenemend gevoel van gezonde controle over je leven

Download nu Bipolaire stoornis onder controle en verhoog de kwaliteit van je leven

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bipolaire stoornis onder controle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten