Controle over bipolaire stoornis

Worstel je met het onder controle houde van een bipolaire stoornis? Voelt het soms alsof je volledig overgeleverd bent aan onvoorspelbare en dramatische stemmings- en energieveranderingen?

Als eerste wil ik je zeggen dat een bipolaire stoornis een ernstige aandoening is. Het is dan ook belangrijk om deskundig medisch advies in te winnen.

Het leven kan een enorme uitdaging zijn als je last hebt van deze stoornis. Iedereen heeft weleens last van stemmingswisselingen, maar bij een bipolaire stoornis zijn de pieken enorm veel hoger en de dalen oneindig veel dieper.

Tijdens een piek kun je het gevoel hebben dat je op de top van de wereld staat. Maar tijdens een dal kun je het gevoel hebben dat je compleet verpletterd bent door het leven zelf.

Wat opvallend is, is dat je tijdens die pieken het gevoel kunt krijgen dat je maar alles kunt doen, zonder (negatieve) gevolgen. Hierdoor kun je al je gevoel voor perspectief en rationeel oordeel verliezen.
Je gedraagt je dan op manieren die rampzalige resultaten kunnen hebben. Mogelijk heb je dit zelf al ervaren doordat je bijvoorbeeld al je geld heb weggegeven en berooid en dakloos achterbleef. Of doordat je torenhoge schulden hebt gecreëerd.

En wanneer de neerwaartse beweging begint, gaat voor je gevoel alles in de verkeerde richting. Alles is dan ineens verschrikkelijk en de hele wereld lijkt tegen je te zijn.

Wat heeft het dan nog voor nut om ‘s ochtends uit bed te komen?

Nogmaals, je bent je perspectief kwijtgeraakt.

Hoewel het lijkt dat andere mensen de signalen al bij je aan zien komen, is dat voor jezelf vaak anders. En als je het niet ziet aankomen, is het moeilijk om op tijd de juiste maatregelen te treffen.

Toch is het mogelijk om meer controle te krijgen over je situatie, hoe onoverkomelijk dit misschien nu voelt. Je kunt leren om de gevaarssignalen te herkennen en op tijd actie te ondernemen.
Hiermee kun je voorkomen dat je (weer) wegglijdt in een diep dal.

Je kunt je onderbewustzijn trainen om je te waarschuwen wanneer bepaalde signalen verschijnen. Vervolgens kun je leren om passende maatregelen te treffen om je te beschermen.

De sessie Controle over bipolaire stoornis is een eenvoudige, krachtige manier om deze training uit te voeren. Het helpt je om meer controle over je gemoedstoestanden te krijgen, waardoor de pieken en dalen op een normaal aangenaam niveau blijven.

Het beheren van een bipolaire stoornis wordt met de sessie Controle over bipolaire stoornis een stuk eenvoudiger, waardoor je emotioneel stabieler wordt en je je over het algemeen beter voelt.

De sessie is ontwikkeld in samenwerking met psychologen. Met de speciale technieken zal het je helpen om van die onbedwingbare stemmingswisselingen af te komen. Je zult meester worden over je eigen welzijn en leven.

Wanneer je regelmatig naar de sessie luistert en ontspant, zul je merken dat je steeds beter wordt in het echt diep ontspannen. Hierdoor herstelt je innerlijke balans.

Je zult merken dat je een steeds diepere toewijding voelt om goed voor jezelf te zorgen.

Ook zie je de de ‘waarschuwingssignalen’ die een dal aankondigen steeds beter vantevoren. Hierdoor reageer je steeds beter en sneller op die signalen, zodat je jezelf terug in balans kunt brengen.

Dankzij Controle over bipolaire stoornis geniet je van een toenemend gevoel van gezonde controle over je leven.

Download nu Controle over bipolaire stoornis en verhoog de kwaliteit van je leven

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3907
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest
Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous
Next

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.