Herken jij de 5 fases van burn-out?

Herken jij de 5 fases van burn-out?
Hoi ,
Burnout is een sluipend proces. Iedereen kan het overkomen op elk moment in het leven.

Je kunt het zo zien: elk mens heeft als het ware een soort emotioneel stress-emmertje waarin stress en spanning zich kunnen ophopen.  
 
Als je een goede strategie hebt om jouw stress-emmertje regelmatig te legen, is er niets aan de hand.
 
Maar als je deze strategie niet hebt, omdat je het niet weet of nooit geleerd hebt, dan loopt je stress-emmertje op een een gegeven moment over.
 
De 5 burn-out fases: 
 
Fase 1: Je begint met iets nieuws. Dat kan van alles zijn. Je bent enthousiast, toegewijd en je steekt er energie in. Je stress-emmertje is nog redelijk leeg.
 
Fase 2: Je begint te merken dat sommige dagen stressvoller zijn dan andere. Je optimisme kan dan inzakken en je kunt je fysiek, mentaal en/of emotioneel gestresst voelen. Je stress-emmertje is soms wat voller, maar er is nog niets aan de hand.
 
Fase 3: De stress begint chronisch te worden, waardoor de typische stress-symptomen verergeren. Je stress-emmertje begint nu behoorlijk vol te raken en soms klotst er wat over de rand.
 
Fase 4: De stress heeft zich dusdanig opgebouwd, dat de symptomen een kritieke fase bereiken. Je stress-emmertje loopt regelmatig over. Doorgaan is niet meer mogelijk. Je bent mentaal, fysiek en emotioneel opgebrand. Je zit in een burn-out.
 
Fase 5: Als je nu nog steeds niets gedaan hebt om je stress-emmertje te legen, wordt alles een zeer kwalijke en schadelijke gewoonte. Je kunt zéér ernstige klachten krijgen, in een diepe depressie belanden, ziek worden, soms met fatale gevolgen, zoals het krijgen van een hartaanval.
 
Hou je stress-emmertje leeg! 
 
Wanneer je jouw stressniveaus niet onder controle houdt, om welke reden dan ook, is het belangrijk een manier te vinden die je daarbij kan helpen.
 
Ongeacht in welke fase je zit (iedereen zit ergens in een fase), kun je met behulp van de sessie ‘Herstel van een burn-out‘ jouw stress-emmertje legen en leeg houden.
 
Bij deze sessie krijg je een tweede sessie gratis: ‘Kalm blijven in tijden van crisis‘. En dit geldt voor elke soort crisis. Dus ook persoonlijke, zakelijke of economische crises.
 
Je kunt het leven veel beter aan, je gaat veel dingen weer leuk vinden en je wordt er mentaal en emotioneel sterker door.
 
Het aanbod is geldig tot vanavond 12 uur.

Copyright © 2006-2020 Trancewerk.nl

OVER MICHEL LEJEUNE

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Michel Lejeune is Int. ABH/ABNL Gecertificeerd Klinisch Hypnotherapeut en expert op het gebied van het menselijk onderbewustzijn. Sinds 2006 ontwikkelt hij professionele sessies, waarmee je meer dan 1500 verschillende problemen kunt oplossen. De sessies zijn inmiddels door meer dan 130.000 mensen gedaan.

INTERESSANT

Diabetes genezen

TEST OF JE GESCHIKT BENT!

VOORDELEN

>
Geen producten

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.