Menu

Vrij van schuldgevoelens en schaamte

Schuldgevoelens en schaamte zijn beide vreselijke gevoelens en gaan vaak hand in hand. Het zorgt er vaak voor dat je op een bepaalde manier vastgeklonken blijft aan iets uit het verleden en het maakt je onzeker over de toekomst of om bepaalde mensen (weer) onder ogen te komen. Een kleine hoeveelheid schuldgevoel is een natuurlijk verschijnsel en kan geen kwaad, maar als deze gevoelens de controle overnemen kan dit het leven bijzonder zwaar maken.

Schuldgevoel is een gevoel dat geprogrammeerd is in het brein en om die reden kan het er ook ‘uitgeprogrammeerd’ worden. Heb je last van schuldgevoelens en/of schaamte, lees dan even verder.

De sessie Vrij van schuldgevoelens en schaamte helpt je helder te krijgen wat wel en niet binnen jouw verantwoordelijkheid ligt en het helpt je vrij te komen van schuldgevoelens en schaamte. Je kunt herinneringen en gevoelens aan het gebeurde loslaten en van je afzetten, waardoor wat er ooit gebeurd is je niet meer onnodig in de weg zit. Je gaat je sterker, beter en zelfverzekerder voelen, ook als je terugdenkt aan toen.

Door deze sessie zul je minder open komen te staan voor mensen die anderen manipuleren door op je schuldgevoel te spelen, ook als deze mensen niet eens weten dat zij dit doen. Door de sessie Vrij van schuldgevoelens en schaamte verbetert de relatie met jezelf, waardoor je stabieler en lekkerder in het leven komt te staan.

Download nu de sessie Vrij van schuldgevoelens en schaamte en geef wat er ooit gebeurt is eindelijk een eigen plek, waardoor je verder kunt in het leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van schuldgevoelens en schaamte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten