Menu

Plan je financiële zaken

Stel je serieuze financiële planning altijd uit tot later? Staat je hoofd meestal niet naar geldzaken? Als je nooit geleerd hebt hoe je met geld moet omgaan en je maar wat doet, kun je vroeg of laat voor onplezierige verrassingen komen te staan. Dingen die kapotgaan, je auto gestolen, een schuld die versneld afgelost moet worden, een onverwachte zwangerschap of je volwassen kind dat plots aangeeft te gaan trouwen.

Er kunnen veel redenen zijn waarom je ineens over meer geld moet kunnen beschikken, en zonder financiële planning wordt het al gauw onoverzichtelijk, onmogelijk of ondoenlijk.

De hypnosesessie Plan je financiële zaken helpt je om de juiste manier van denken te krijgen omtrent geldzaken. Je krijgt een goede visie als het op geld aankomt, en je gaat vanzelf je geld beter beheren. Hierdoor krijg je beter zicht op het geld dat er binnenkomt, en is het makkelijker om toekomstgericht te denken.

De voordelen betalen zich letterlijk al snel uit, omdat als je het geld goed beheert, het voor je gaat werken. Deze sessie geeft je de juiste mindset om geld goed te kunnen beheren!

Download nu de hypnosesessie Plan je financiële zaken en ontwikkel de gewoonte van je geldzaken picobello op orde te hebben

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plan je financiële zaken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten