Menu
Plan je financiële zaken

Plan je financiële zaken

Stel je serieuze financiële planning altijd uit tot later? Staat je hoofd meestal niet naar geldzaken? Als je nooit geleerd hebt hoe je met geld moet omgaan en je maar wat doet, kun je vroeg of laat voor onplezierige verrassingen komen te staan. Dingen die kapotgaan, je auto gestolen, een schuld die versneld afgelost moet worden, een onverwachte zwangerschap of je volwassen kind dat plots aangeeft te gaan trouwen.

Er kunnen veel redenen zijn waarom je ineens over meer geld moet kunnen beschikken, en zonder financiële planning wordt het al gauw onoverzichtelijk, onmogelijk of ondoenlijk.

De hypnosesessie Plan je financiële zaken helpt je om de juiste manier van denken te krijgen omtrent geldzaken. Je krijgt een goede visie als het op geld aankomt, en je gaat vanzelf je geld beter beheren. Hierdoor krijg je beter zicht op het geld dat er binnenkomt, en is het makkelijker om toekomstgericht te denken.

De voordelen betalen zich letterlijk al snel uit, omdat als je het geld goed beheert, het voor je gaat werken. Deze sessie geeft je de juiste mindset om geld goed te kunnen beheren!

Download nu de hypnosesessie Plan je financiële zaken en ontwikkel de gewoonte van je geldzaken picobello op orde te hebben

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Plan je financiële zaken”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten