Menu

Post Traumatisch Stress Syndroom

Een Post Traumatisch Stress Syndroom, afgekort tot PTSS, is een mentale kwestie die kan ontstaan door het meemaken van een vreselijke gebeurtenis of er getuige van zijn.

De symptomen kunnen zijn: flashbacks, nachtmerries en ernstige angststoornissen. Maar ook onbeheersbare gedachten over wat er gebeurde.

De meeste mensen die door een traumatische gebeurtenis gegaan zijn, kunnen tijdelijk moeite hebben met het zich aanpassen en ermee om leren gaan. In sommige gevallen is dit zonder hulp te moeilijk en kun je er levenslang enorm last van blijven houden.

Sterker: in veel gevallen kunnen de gevolgen in de loop der tijd zelfs verergeren, waardoor een normaal leven steeds moeilijker wordt. Je kunt het maar niet loslaten, ook al zou je dat graag willen.

Wanneer je last hebt van PTSS kan dit een levensontwrichtend effect op je hebben, vooral als je dagelijkse functioneren er onder lijdt. Je relaties kunnen erdoor stuklopen, en als je kinderen hebt, kan dit ook voor hen een enorme negatieve impact hebben.

Hypnose kan je helpen je snel beter te voelen

De sessie Post Traumatisch Stress Syndroom is speciaal gemaakt om snel op onbewust niveau je stress te leren begrijpen en traumatische ervaringen van toen op een fijne en ferme manier een eigen plek te geven.

Hypnose is de beste methode om dit heel snel te realiseren, omdat het op precies hetzelfde mentale niveau werkt als waar de emotie vast zit aan de herinnering.

Hierdoor vergeet je het gebeurde niet, maar de emotionele koppeling wordt afgezwakt en uiteindelijk doorbroken, waardoor de herinnering uiteindelijk alleen maar een herinnering blijft, zonder negatieve gevoelens.

Het gevolg is dat de herinneringen aan toen je huidige leven niet meer beïnvloeden. Je bent vrij van de emotionele last die je al zo lang met je meezeult.

Negatieve gevoelens worden voorgoed afgevoerd en leveren geen overlast meer op in je huidige leven. Je bent en voelt je weer vrij.

Luister regelmatig naar de sessie Post Traumatisch Stress Syndroom om je onderbewustzijn te herprogrammeren, zodat je het verleden snel achter je laat en je weer verder kunt met je leven.

Je wordt niet langer achtervolgd door de gebeurtenissen van toen en je gooit de kettingen, waarmee PTSS aan je vastzit, definitief van je af. Het gevolg is dat je vrij komt van je verleden en je snel uit kunt kijken naar een fijne en stabiele toekomst!

Download nu Post Traumatisch Stress Syndroom en leef voortaan blij en vrij van het verleden

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2614 Categorie: Tags: , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Post Traumatisch Stress Syndroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten