Menu

Beheers honger

Probeer je je te houden aan een gezond dieet of een nieuwe routine om je gewicht op peil te houden en vind je het moeilijk om die honger-aanvallen in bedwang te houden? Heb je soms het gevoel dat je op de een of andere manier je eigen inspanningen saboteert? Of lijkt het erop dat zodra je begint met iets om af te vallen, je ineens ongelooflijke honger hebt?

Eetlustbeheersing kan ineens een vreselijk iets worden, zodra je je richt op een gezonder leven. In het normale dagelijkse leven is dat niet iets waarmee je bezig bent. Maar als je besloten hebt om af te gaan vallen, je BMI op gezonder niveau te krijgen, of alleen maar ongezonde voeding wilt gaan schrappen, dan kun je plotseling ontdekken dat een aantal psychische fenomenen een vies spelletje met je gaan spelen, zoals oncontroleerbare honger.

Het kan erop lijken dat honger onder controle willen krijgen juist nog meer honger veroorzaakt! Herken je dit? Lees verder!

De hypnosesessie Beheers honger kan je helpen op het gebied van hongerbeheersing. Honger is een bepaald gevoel en als we met hypnose ergens invloed op kunnen uitoefenen is het gevoel. Deze sessie zal een positief effect hebben op gewichtsverlies, gewichtsbeheersing en je gezondheid, omdat je het hongergevoel ermee beïnvloedt.

Hierdoor zul je merken dat je niet langer steeds aan eten denkt en je maag en darmen veel rustiger en ontspannener aanvoelen. Ook voorkom je voortaan die irritante hongeraanvallen en ontdekt je dat je steeds vaker vergeet te denken aan tussendoor eten. Hongeraanvallen zijn voortaan verleden tijd en je ontwikkelt een normaal eetpatroon.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beheers honger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten