Menu

Bevrijd van zoetverslaving

Veel voorverpakt voedsel bevat extra toegevoegde suikers om het extra lekker te maken. Dit betekent meestal ook dat je je eenvoudig overeet. Wist je dat de gemiddelde westerse consument hierdoor ruim 44 kilo suiker per jaar binnenkrijgt?

Maar naast suiker worden er ook enorm veel andere slechte zoetstoffen in voedsel verwerkt, zoals glucose-fructosesiroop en aspartaam. En jij je maar afvragen hoe het komt dat jij en zoveel anderen te dik zijn!

Zoete voedingsmiddelen zijn een enorme veroorzaker van overgewicht en obesitas. Over het algemeen is dit soort voedsel niet voedzaam. Wat het echter wel voedt zijn je vetreserves, zonder dat je spieren of organen er iets aan hebben. Dus je wordt dikker en zwaarder – waarmee je risico loopt op hart- en vaatziekten, diabetes, rottende tanden en ga zo maar door.

Deze hypnosesessie Bevrijd van zoetverslaving laat je beseffen wat een zoetverslaving met je doet en je wordt er meteen van bevrijd. Je traint je onderbewustzijn om niet langer een zoetekauw te zijn. Hierdoor ga je zoete dingen vanzelf steeds minder lekker vinden en minder vaak eten.

De sessie pakt de hunkering naar iets zoets bij de wortels aan – in de onbewuste gedragspatronen van je brein, waardoor je voorgoed verlost wordt van je zoetverslaving.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor het GRATIS HypnoSLANK e-book. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bevrijd van zoetverslaving” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten