Menu

Gezond eten is lekkerder

Iedereen met overgewicht weet dat het volgen van een dieet niet makkelijk vol te houden is. Slanke mensen die nooit te maken gehad hebben met overgewicht denken soms ten onrechte dat je ‘gewoon’ minder moet eten want ‘elk pondje gaat door het mondje’.

Maar als het echt zo simpel was, zou er geen complete afslankindustrie bestaan, zouden er geen duizenden diëten bestaan en zouden er geen mensen met overgewicht zijn.

In onze snelle maatschappij hebben we helaas geleerd om snel en ongezond te eten. Daarnaast liggen de schappen in de supermarkten vol met voorverpakte ‘voedingsproducten’, waar kunstmatig veel suiker aan is toegevoegd. Dit gebeurt vaak onder verkapte namen, zodat we het niet als zodanig herkennen op de ingrediënten labels.

Het ergste is dat we vaak onterecht denken dat we redelijk goed en gezond eten, terwijl dit niet het geval is. Denk jij gezond te eten en val je niet af? Lees dan even verder.

Met deze hypnosesessie zul je je onderbewustzijn opnieuw programmeren met wat écht gezond is en wat zogenaamd gezond is. Dit is een noodzakelijke stap om de onbewuste hang naar bewerkt voedsel met een hoog suikergehalte te stoppen.

Met de sessie Gezond eten is lekkerder ontwikkel je een nieuw écht gezond eetpatroon dat als een tweede natuur gaat aanvoelen. Je gaat hierdoor echt gezond voedsel lekkerder vinden dan al het zogenaamd gezonde (= ongezonde) voedsel.

Zodra je een voorkeur voor gezond, laagcalorisch voedsel begint te krijgen, wordt gewicht verliezen zoveel gemakkelijker. Voor blijvend gewichtsverlies moet dit een onderdeel zijn van een gezonde leefwijze. Want zodra je je onderbewustzijn met deze sessie in de juiste richting stuurt, wordt het kiezen van écht gezond voedsel zoveel eenvoudiger. Dit komt doordat je 100% op de automatische piloot betere voedselkeuzes gaat maken.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor het GRATIS HypnoSLANK e-book. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezond eten is lekkerder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten