Menu
Hypnotische maagverkleining

Hypnotische maagverkleining

Ben je te dik en ben je dat overgewicht meer dan zat? Als je wilt afvallen ken je het eeuwige gevecht tegen de kilo’s vast wel.

Stel je voor: wat zou er met je lichaam gebeuren als je bij elke maaltijd voortaan nog maar de helft op krijgt? Zie het voor je hoe het zou zijn als je veel minder honger hebt en je veel eerder vol zit dan normaal? Zonder hongergevoel overeet je je niet en val je op een gegeven moment vanzelf af.

Heb je veel overgewicht, dan kun je ervoor kiezen om een zware operatie uit laten voeren om je maag te laten verkleinen. Ze snijden dan een stuk van je maag weg, zodat hij kleiner is. En een kleinere maag zit sneller vol. Je maag geeft na zo’n operatie eerder het signaal af dat hij vol zit. Dat signaal is een elektrische prikkel die via de zenuwen van de maag naar de hersenen gaat.

En wat nou als de hersenen dat ‘ik-zit-vol’-signaal van de maag, zonder zware operatie, op een andere manier ook kunnen krijgen? Hoe zou het zijn als je maag, zoals hij nu is, al het signaal VOL afgeeft als hij pas voor de helft gevuld is?

In feite heb je met een halfgevulde maag al meer dan genoeg eten binnen om te overleven. En door het vroege VOL signaal, zal je hongergevoel veel eerder verdwijnen.

Met de sessie Hypnotische maagverkleining leer je op commando een vol gevoel te hebben. En met dit volle gevoel, dat binnen enkele seconden optreedt en langdurig aanhoudt, verdwijnt je hongergevoel.

Het commando dat je in deze sessie leert, kun je jezelf geven vlak voor het eten, waardoor je werkelijk nog maar de helft naar binnen krijgt. Je hebt heerlijk en smakelijk gegeten, alleen veel minder, omdat je veel eerder vol zit en geen trek meer hebt.

Het gevolg is dat je maag vanzelf gaat krimpen, om de eenvoudige reden dat er bij elke maaltijd veel minder in zit dan eerst. Met deze sessie eet je minder, waardoor je afvalt en een beter figuur krijgt.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor het GRATIS HypnoSLANK e-book. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Hypnotische maagverkleining”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten