Menu

Langzamer eten

Wist je dat je van snel eten dik wordt? Wanneer je eet, is er tijd nodig om het signaal van ‘verzadiging’, of ‘ik zit vol’, naar je brein te transporteren. En als je te snel eet geef je dit mechanisme niet de tijd die het nodig heeft, zodat je feitelijk teveel eet.

De meesten van ons weten wel dat we beter moeten kauwen en langzamer zouden moeten eten, maar in een haastige wereld vol met ingesleten gewoonten, is dat iets waar je niet aan denkt. Om die reden moet zoiets vanzelf gaan, zonder erover na te hoeven denken.

Omdat hypnose op het onbewuste niveau werkt, kunnen we het gebruiken om je eettempo op een natuurlijke manier te vertragen. Dit zal ervoor zorgen dat je sneller verzadigd bent en je eerder vol zit. Het zal je spijsvertering sterk verbeteren en dat heeft veel gezondheidsvoordelen.

Als je de sessie Langzamer eten doet zul je merken dat je eettempo omlaag gaat en je meer geniet van je eten. Ook ga je merken dat je veel sneller vol zit, zonder dat je die maag volgepropt hebt. Dit alles leidt tot een slanker en gezonder lichaam en een beter figuur.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Langzamer eten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten