Menu

Minder eten en toch verzadigd

Controle over je porties kan een grote rol spelen in het bereiken van je gezondheids- en gewichtsdoelen. Mogelijk dat je al alles eet dat gezond voor je is en voldoende beweegt. Maar als je nog steeds merkt dat je overtollig gewicht met je meedraagt, zou het kunnen zijn dat je gewoonweg meer eet en drinkt dan je lichaam (technisch gesproken) nodig heeft.

Portiebeheersing kan een groot verschil maken. Een goede controle over je porties zal je niet alleen slanker maken – het geeft je ook meer energie. De juiste hoeveelheid eten betekent dat je lichaam daadwerkelijk minder hard onnodig overtollig voedsel hoeft te verteren en/of om hoeft te zetten in vet. Maar hoe doe je dat zonder honger te krijgen?

Het antwoord op die vraag is met hypnose. Hypnose is een krachtig gereedschap voor het beheersen van je portiegrootte, omdat het van binnenuit, die innerlijke drang, onder controle krijgt.

De sessie Minder eten en toch verzadigd zal je meenemen in een diep ontspannen staat en zal je onderbewustzijn snel trainen om instinctief te weten wanneer je overtollig eten moet laten liggen. Dit zorgt ervoor dat je je spijsverteringssysteem toestaat veel prettiger aan te voelen. Je zult opnieuw ontdekken hoe fijn het is om weer in lijn te komen met wat je eigen lichaam echt nodig heeft aan voeding. Je wordt slanker en gaat bruisen van de energie.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Minder eten en toch verzadigd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten