Menu

Stop emotie-eten

Ben jij iemand die gaat eten of snoepen als je je rot voelt? De meeste emotie-eters hebben een bepaald schuldgevoel als ze zich weer eens hebben laten gaan en hebben toegegeven aan dat emotionele eetgedrag. Alsof ze iets vreselijk fout gedaan hebben. Ken je dat?

Misschien vind je jezelf zwak of op de een of andere manier een slecht mens. Denk je weleens “op deze manier komt er nooit wat van om van dat gedrag en dat overgewicht af te komen?”

Of denk je weleens “ik weet dat het slecht is, jammer dan. Dit is sterker dan ik…”?

Hoe het ook is, met de hypnosesessie Stop emotie-eten kun je jezelf helpen. Je koppelt met deze sessie je emoties en eten volledig van elkaar los. Dit zijn dan weer twee totaal verschillende dingen.

Zo leer je op onbewust niveau dat emoties en eten niets met elkaar te maken hebben, waarna de onbedwingbare drang iets te moeten eten als je je rot voelt compleet verdwijnt. Dit geeft je als eerste veel meer vrijheid. Als tweede ga je je beter en sterker voelen en als derde punt zul je merken dat dit alleen maar bijdraagt aan het krijgen van een blijvend slank lichaam.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop emotie-eten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten