Menu

Stop met nachteten

Als je dit leest is de kans groot dat je weet dat ’s nachts eten niet goed voor je is. ’s Nachts behoort je lichaam, en dus ook je spijsverteringssysteem, te rusten en dat gaat niet als je ‘s avonds laat of nachts gegeten hebt.

Maar tussen weten dat iets slecht is voor je en het daadwerkelijk niet doen, zit een levensgroot groot verschil. Je hebt misschien al van alles geprobeerd en jezelf in niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat je het gewoon niet meer gaat doen. Maar ja, natuurlijk werkt dit niet, want het ’s nachts eten is als een vijand die je niet zomaar even met wilskracht kunt verslaan. Het is een onbewust gedragspatroon en je onderbewustzijn is vele malen sterker dan je bewuste wil.

Als je van het ’s nachts eten af wilt komen is het dus belangrijk op hetzelfde niveau als waar dit gedrag ontstaat, een verandering te realiseren. Als je op onbewust niveau dit gedrag aanpakt, zul je merken dat de aantrekkingskracht om ’s nachts te moeten eten compleet verdwijnt. Er is dan geen onzichtbare kracht meer die je ’s avonds laat of ’s nachts naar de koelkast of voorraadkast trekt en je kunt vanaf dat moment eindelijk in vrijheid leven.

De sessie Stop met nachteten helpt je een veel diepere en intensere verbinding te voelen met je eigen innerlijk. In plaats van de drang ’s nachts te moeten eten krijg je een onweerstaanbare drang om te leven naar je innerlijke visie van wie je wilt worden. En dat is veel gezonder en fijner voor je. Die oude nacht-eet-patronen zullen verdwijnen en vervagen en niet langer meer ter zake doen. Uiteindelijk voel je je zoveel gelukkiger en kalmer en heb je veel meer zelfvertrouwen bij alles wat je doet.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met nachteten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten