Menu

Stop met tv-eten

Tv kijken tijdens eten, of eten tijdens het tv kijken is een hele snelle manier om dikker te worden, omdat je meestal meer eet dan je normaal zou doen. Daar komt bij dat de soorten voedsel die je onderbewustzijn associeert met tv kijken vaak vet-creërende snacks zijn, zoals bijvoorbeeld chips en koek.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die tv kijken minder calorieën verbranden dan wanneer ze stil zitten te staren naar een witte muur! De mentale afwezigheid tijdens tv kijken staat toe dat dikmakend, vet-creërend eten ongemerkt naar binnen glipt, waardoor je al jouw afslankdoelen saboteert.

Dus als je je gevangen voelt in het ongezonde patroon van tv-eten en dit je dikker houdt dan je zou willen, luister dan naar deze sessie Stop met tv-eten.

Je zult jezelf hiermee bevrijden van het saboterende effect van tv-eten, waardoor je ongemerkt toewerkt naar een mooier en slanker lichaam.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop met tv-eten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten