Menu

Stop troost-eten

Het leven kan soms hard zijn en soms kunnen de dingen die het leven moeilijk maken lang doorgaan. Het is alleen maar menselijk om jezelf te willen helpen je beter te voelen. En wat is er dan makkelijker dan iets uit de koelkast of voorraadkast pakken? Smullen van de restjes van de afhaalchinees, lekker graaien in een grote zak drop of chips of een pak koek wegwerken maken je geen slecht mens… maar wel een dik mens.

Deze hypnosesessie Stop troost-eten helpt je te stoppen met het weg eten van je verdriet of ellende. Je voelt je hierdoor op zich al sterker en beter en leert op onbewust diep niveau dat eten en emoties volledig gescheiden zaken zijn. Dit is overigens iets anders dan emotie-eten. Een emotie-eter gaat eten bij negatieve emoties en een troost-eter gaat eten als vorm van troost. Deze sessie gebruikt de kracht van hypnose om je te helpen los te breken van die oude ongewenste troost-eet-gewoonte.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop troost-eten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten