Menu

Superslanke ik

De uitdaging bij elke afslankpoging is niet om het ‘perfecte afslankprogramma’ te vinden, daar zijn er meer dan genoeg van, maar om een manier te vinden om de mentale, emotionele en psychologische veranderingen te realiseren die je in staat stellen gefocust te blijven op je doelen en de ‘mindset’ te ontwikkelen van een natuurlijk slank mens.

En daar gaan de meeste mensen die te dik zijn en die willen afvallen de fout in. Je bent langzaam te dik geworden, omdat er in je gedachtewereld een bepaalde ‘dik makende’ programmering zit. Het resultaat daarvan is dat je op onbewust niveau een negatief dik ‘zelfbeeld’ hebt ontwikkeld. En zolang je dit niet aanpast, omdat je het niet weet, of er geen belang aan hecht, zal afvallen, op welke manier dan ook, een oneerlijke strijd worden die je bijna altijd verliest.

Maar als je de hypnosesessie Superslanke ik doet, wordt het een ander verhaal. Met deze sessie adresseer je elke vorm van ‘dikmakende’ programmering in je brein en zul je deze programmering neutraliseren. Het gevolg is dat jouw negatieve te dikke zelfbeeld geneutraliseerd wordt en vervangen wordt met een positief slank zelfbeeld.

En dat gaat ervoor zorgen dat je bijna als vanzelf slanker gaat worden. Ook ga je merken dat je gevoel voor eigenwaarde hierdoor stijgt. Met behulp van de hypnosesessie Superslanke ik train je jouw onderbewustzijn je te helpen op een natuurlijke manier gewicht te verliezen.

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Superslanke ik” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten